Acasa » Autori » Adriana Serban

Adriana Serban

Eu? Tot timpul in schimbare, dar in esenta mereu aceeasi. Cred cu tarie ca daca fiecare dintre noi am fi mai atenti la propriile nevoi si dorinte, am trai intr-o lume mai buna. De asemenea, daca am fi mai atenti la suferinta celor din jur, am trai intr-o lume mai buna.

Inca invat sa ma bucur de ceea ce-mi ofera viata in aici si acum si incerc sa nu-mi mai fac planuri pe termen lung. Nu am diplome, participari la conferinte sau cursuri, am fost mai degraba autodidacta. Tot ce scriu se bazeaza pe experiente, experiente care m-au daramat uneori sau m-au ajutat sa ma ridic alteori. Pana la urma experienta proprie e cea mai buna scoala.

Sunt om de vanzari, desi n-as fi crezut vreodata ca as putea face asta. Imi place sa scriu, e terapeutic si ma lasa sa scot la iveala latura mea creativa.

In momentul asta lucrez in vanzari, ofer consiliere financiara clientilor in cadrul unei institutii financiare nebancare. Imi place ce fac, am avut ocazia sa interactionez cu multi oameni si sa gestionez diverse situatii. E o experienta care m-a ajutat sa ma dezvolt.

Imi lipseste totusi foarte mult partea de creativitate, am terminat un liceu la profilul uman, ulterior am facut un colegiu in cadrul Facultatii de Litere Universitatea Bucuresti si am predat 2 ani limba romana. Din pura pasiune m-am inscris la Filosofie si Jurnalism.

Singurul loc in care ma exprim momentan e blogul meu. De aproape 3 ani am descoperit Analiza Tranzactionala si ghidandu-ma dupa conceptele acestui curent am tot incercat sa-mi imbunatatesc calitatea vietii si pe mine insami.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!