Acasa » Despre Empower

Despre Empower

Despre Empower

Empower Romania sau Empower Training (sau pe scurt Empower) este o comunitate nationala de training. Oferim traininguri intensive pe teme de dezvoltare personala si profesionala catre public ul larg dar si traininguri personalizate in interiorul companiilor.

Misiunea noastra este de a sustine toti oamenii in procesul lor de atingere a obiectivelor personale si profesionale prin facilitarea accesului la informatii esentiale, abilitati cheie si instrumente educationale de top pentru dezvoltarea personala si profesionala

Putina istorie

Am inceput in mai 2008 proiectul Empower.ro in ideea de a oferi online articole gratuite de dezvoltare personala si profesionala tuturor celor care doresc sa-si atinga obiectivele. In primul an am devenit unul dintre cele mai vizitate bloguri din Romania, pe domeniul dezvoltarii personala si profesionale, si unul dintre cele mai apreciate.

In primavara anului 2010 am dat nastere la o serie de evenimente nationale precum: Empower Connect, Empower Live, Empower Club si Empower Advance.

Toate acestea au continuat pana in anul 2016 cand ne-am reorganizat si am stabilit o tinta si mai mare pentru ceea ce inseamna Empower in Romania.

In acest moment Empower activeaza ca o comunitate nationala de training, prezenta in orase mari precum: Bucuresti, Brasov, Iasi, Bacau, Timisoara si Sibiu.

Dezvoltarea noastre se intampla pe un sistem de franciza prin care un initiator local isi asuma dezvoltarea brandului, al conceptelor si al evenimentelor la el in Judet.

Suntem o echipa puternica, aducand impreuna unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul dezvoltarii personale si profesionale din Romania, creand si implementand proiecte traininguri relevante pentru o comunitate puternica si de succes.

Credem in potentialul uman, in educatia continua si in excelenta. Si mai credem in implicarea comunitatii si in puterea pe care fiecare dintre noi o are pentru a schimba propria viata si a-i inspira pe cei din jur.

Proiectul Empower.ro

Proiectul Empower.ro este de fapt felul in care comunitatea noastra si-a inceput existenta in mai 2008. Initial, proiectul Empower a fost doar un simplu blog colectiv in care 7 pasionati ai domeniului dezvoltarii personale scriau cate un articol pe saptamana. Dorinta noastra initiala a fost ca zilnic sa aducem un articol de dezvoltare personala care sa inspire si sa ofere instrumente simple si clare prin care cititorii nostri isi puteau imbunatati viata.

Momentan Empower.ro este proiectul de publishing online al comunitatii nostre prin care aducem beneficiarilor nostri articole de dezvoltare personala si profesionala in fiecare zi, clipuri video in fiecare saptamana si lunar articole-editorial in newsletter, alaturi de alte surprize!

Toate articolele, clipurile video si celelalte materiale educationale aparute pe Empower.ro sunt complet gratuite si sunt disponibile online pentru toti beneficiarii nostri, oriunde s-ar afla in Romania sau in lume.

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!