Acasa » Autori » Alexandru Dan

Alexandru Dan

Alexandru Dan

Ma numesc Alexandru Dan si sunt din Timisoara. Am 22 de ani, sunt licentiat in Marketing si masterand in acelasi domeniu. Am lucrat in vanzari in timpul facultatii iar acum lucrez in HR. Am foarte multe planuri de viitor, imi place sa imi stabilesc obiective interesante pe care sa le transpun in realitate.

Domeniile mele de interes sunt dezvoltarea personala si profesionala, personal branding, public speaking, marketing & business. Imi place sa fac sport si mi-as dori sa vizitez cat mai multe orase interesante.

Consider ca nu exista limite in dezvoltarea ta personala si ca orice obiectiv poate fi realizat. Cred in „legea atractiei” ca intr-o lege a fizicii, am inceput sa ma apropii de lucruri, oameni si evenimente care imi sunt benefice.

Proiectul meu personal, Success Addict, a inceput la 1 noiembrie 2009 si reprezinta un blog in care scriu despre domeniile de interes enumerate mai sus. Sper ca prin acest proiect sa ajut cat mai multe persoane sa isi schimbe unele aspecte ale vietii sau carierei in bine.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!