Acasa » Autori » Alina Margineanu

Alina Margineanu

Alina Margineanu
Alina Margineanu

Fiind pasionata de viata, de oameni si de dezvoltarea potentialului care se regaseste in fiecare dintre noi, am ales coaching-ul ca modalitate de a manifesta in mod concret aceasta pasiune.

Fiecaruia dintre noi ii este incredintata la venirea pe aceasta lume, o misiune. Pentru mine, misiunea reprezinta in primul rand sa imi traiesc viata conform valorilor si idealurilor mele, respectand si onorand totodata semenii alaturi de care convietuiesc, precum si intreg mediul care ne inconjoara si ne sustine.

Principalele valori dupa care imi ghidez viata si activitatea sunt: responsabilitatea, devotamentul, loialitatea, compasiunea, altruismul, moralitatea, spiritul civic. Existenta de pana acum mi-a permis sa acumulez atat informatii, tehnici si experiente, cat si revelarea resurselor interioare prin care sa pot insoti la randul meu alti semeni de ai mei pe parcursul calatoriei lor de dezvoltare personala, profesionala, spirituala, astfel incat sa se bucure din ce in ce mai mult de viata pe care o traiesc, iar entuziasmul sa ii insoteasca in fiecare zi.

Mai multe despre mine si proiectele mele poti gasi accesand Joy4Success.

Articole scrise de Alina Margineanu

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!