Acasa » Autori » Andreea Savulescu

Andreea Savulescu

Sunt Andreea Savulescu, absolventa de psihologie, pasionata de evolutie si dezvoltare personala. Iubesc viata bucatica cu bucatica, atom cu atom. Cred cu tarie in libertatea de alegere, in afirmare, in posibilitatea de a crea tot ceea ce ne dorim sa cream. Merg pe principiul ca succesul si esecul sunt cele doua fatete ale aceleiasi monede si ca detinem capacitatea de a o intoarce dupa cum vrem noi.

Imi place sa scriu. Despre oameni si pentru oameni. Nu emit pretentii literare, vreau doar sa-ti impartasesc din experientele mele si ale celor pe care ii cunosc, pentru a te ajuta sa te descoperi, sa te imprietenesti cu sinele tau autentic si sa iti traiesti viata constient.

Am creat www.artaeducatiei.com, un loc virtual securizant, prin intermediul caruia incerc sa raspund nevoilor tale. Un loc care promoveaza fericirea si echilibrul emotional. Esti liber sa descarci de pe Arta Educatiei materialul gratuit “Arta de a fi fericit”, un ghid ce te ajuta sa descoperi secretele succesului personal.

Sunt aici pentru a te ajuta sa alegi acea fata a monedei care te propulseaza pe drumul autocunoasterii si al evolutiei. Esti gata de calatorie?

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!