Acasa » Autori » Andrei Loiso

Andrei Loiso

Andrei Loiso

Cine sunt: Ma consider un locuitor al acestei planete, curios din fire si foarte incapatanat sa-mi urmez pasiunile.

Pasiunea mea principala: Evolutia. Atat cea personala cat si a celor pe care ii pot ajuta. Cealalta pasiune: Studiul. Prin invatare continua am reusit si reusesc in continuare sa satisfac “monstrul curiozitatii” care nu se potoleste niciodata si tot timpul gaseste intrebari la care trebuie sa aduc raspunsuri.

Ce am facut si ce fac acum:
Am finalizat Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si am un master in Managementul Afacerilor. Am finalizat cursul de hipnoterapie 5 PATH System of Hypnotherapy si in prezent lucrez la proiectul ArtJoyLife. Prin acest proiect doresc sa ii ajut pe cei motivati de a realiza schimbari importante in viata lor (renuntare la fumat, slabit, motivare, si multe altele). De asemenea lucrez la un program de management al durerii pe care doresc sa-l ofer gratuit celor aflati in suferinta.

Domeniile care ma intereseaza:
Managementul stresului, Motivatia, Leadership, Optimizarea personala, Educatie, Spiritualitate, Personal Empower.

Citatul preferat:
“Traim in lumina actiunilor noastre reflectate din trecut. Toate lucrurile pe care le-am facut in trecut le facem in continuare in mintea noastra.” (Dave Elman)

Credinte:
Cred ca fiecare om poate deveni mai bun, poate invata si poate sa-si atinga potentialul. Cred ca iubirea, compasiunea, iertarea si intelegerea sunt elementele care pot schimba in bine intreaga umanitate.

Cred in puterea subconstientului care, din punctul meu de vedere, este nucleul personalitatii umane. Schimbarea vine din interior si se manifesta in exterior prin ceea ce facem. Cred in prietenie si in comunicare. Cred ca fiecare dintre nou are un scop de realizat, o menire care transcede preocuparile cotidiene, un scop de a contribui la binele celorlalti.

Cred in bucurie si in fericire.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!