Acasa » Autori » Bianca Preda

Bianca Preda

Bianca Preda
Bianca Preda

Cum sunt? Sunt o fire vesela cu zambete de impartit tuturor celor care imi ies in cale. Sufar de optimism acut asupra oamenilor, lucru bun si mai putin bun in unele cazuri. Am facut un curs Silva de meditatie care mi-a schimbat si intarit perceptia asupra puterii pe care o avem asupra vietii noastre prin gandurile si energia investita in acestea.

Cum am ajuns aici? Am terminat ASE si lucrez in domeniul financiar. Nimic in comun cu pasiunea de a scrie. Chiar cred ca nimic nu este intamplator si de curand mi s-a intersectat drumul cu oportunitatea de a obtine o certificare de trainer. Am obtinut aceasta certificare si de aici s-a declansat dorinta de porni pe un drum pe care l-am visat mai mult subconstient, dar pe care nu am avut curajul sa fac primii pasi.

Daca pana acum dezvoltarea personala a fost o pasiune pe care am abordat-o ca amator, de acum incolo o sa schimb foaia si pinionul (de cand am invatat sa merg pe bicicleta sunt fan convins si tocmai am inceput o relatie pe termen lung cu acest sport) si va voi scrie despre viata, oameni, controlul emotiilor, managementul gandurilor si stresului la un nivel din ce in ce mai bun.

Ce imi doresc? Sa va inspir (vorbe mari de la un om mic). :)

Citatul preferat ca si ghid in viata?

Be the change you wish to see in the world.
– Mahatma Gandhi

Articole scrise de Bianca Preda

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!