Acasa » Autori » Catalin Chirilescu

Catalin Chirilescu

Catalin Chirilescu

Viata este simpla! Ea e formata din lucruri mici, mici de tot din care pot lua nastere cele marete! Iar asta depinde de mine, de tine, de noi! Nu e o mare filosofie!

Bucura-te de fiecare clipa asa cum este ea pentru ca nu vine intamplator, ci ca sa inveti din ea; ai curajul sa te arunci in provocarile vietii pentru ca asa evoluezi si te maturizezi; asuma-ti responsabilitatea pentru alegerile tale; fii un om bun si ajuta-i pe ceilalti, ofera-le ori de cate ori poti un moment de bucurie; munceste pentru visele tale, nu te da batut niciodata; mergi cateodata in singuratate si bucura-te din plin ca existi, stai printre copaci, printre flori si zambeste-i cerului!

Pune caramida cu caramida, cu mare atentie si grija, iar casa ta se va inalta frumos ! Apoi invita-i cu drag pe altii la tine in casa pentru a va “juca” impreuna! Canta, danseaza, razi, gandeste, simte, asculta, traieste, actioneaza ! Aaaa, era sa uit… Pretuieste fiecare moment in parte la maxim, pentru ca daca cumva va veni cutremurul si-ti va darama casa pe care ai construit-o sa nu regreti nimic, sa zambesti pur si sa fii constient ca ai una care nu poate fi daramata niciodata ! Si care e acolo in interiorul tau!

In acest moment:
– Trainer – lector al cursului acreditat CNFPA Formare de Formatori in cadrul firmei EuroBestTeam
– Speaker – dezvoltare personala si profesionala
– Creator si Autor site www.catalinchirilescu.ro
– Job full-time in vanzari – Suplimente Nutritive Fitness
– Job part-time in marketing – Companie producatoare de centrale termice, cazane de abur, cazane de apa calda
– Masterand anul II Facultatea de Marketing – ASE Bucuresti
– Masterand anul I Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti
– Licentiat in Kinetoterapie si Motricitate Speciala – sef de promotie
– Multiplu Campion Balcanic si National la Scrima

Si iata si cateva cuvinte pe care “le simt” de la prietenii mei:

Daca afirmi despre cineva ca este de exemplu, un trainer de top, nu faci decat sa articulezi banalitati intr-un limbaj de “esenta” corporatista. Catalin nu intra in aceasta categorie. El este ceea ce noi numim Calauzitor, un Om si un Prieten apropiat sufletului nostru.

Nu voi spune ca este un profesionist pentru ca acest cuvant defineste cu precaderea abilitatile mentale ale omului social si as exprima iarasi foarte putin din ceea ce este. Catalin lucreaza cu Inima si cu Sufletul si doar traduce cu mintea in cuvinte obisnuite profunzimile pe care le-a atins.

Il numesc Calauza pentru ca acest cuvant are o rezonanta aparte si il defineste pe deplin. Oricine isi va deschide mintea si Inima il va avea alaturi si va impartasi alaturi de el bucuria de a fi. Catalin este un suflet nobil, curat, luminos, un Dar al Constiintei.
– Paul Buica, Owner www.bioconstructii.ro

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!