Daniela David

Daniela David

I have no special talents.
I am only passionately curious.

Cine sunt:
Daniela, dupa cum am stabilit deja. Am aproape 27 de ani, entuziasm, energie si curiozitate.

Ce am facut:
Limbi straine, traduceri si interpretariat, meditatii cu prescolari si scolari mici, R.E.I. in cadrul ASE, Stiinte Politice la Universitatea Bucuresti, voluntariat politic, social si ecologic. Am citit mult, am invatat mult.

Ce fac acum:
Lucrez in resurse umane&training intr-o companie multinationala din FMCG, unde sunt platita ca sa invat, sa descopar si sa intalnesc o sumedenie de oameni speciali si cu munti de experienta. Particip la multe cursuri, seminarii si traininguri.

Scriu despre cum vad eu viata, despre ce mai citesc, pe unde ma mai duc si despre ce mai invat pe blogul personal. Citesc la fel de mult si invat si mai mult.

Ce voi face:
Numai lucruri bune.

O sa fac un master in Geopolitica, o sa ma formez ca analist tranzactional si inca multi copilasi vor invata limbi straine cu mine de acum incolo. Cam toate planurile mele implica oameni, optimism, diversitate si darul de a privi lumea altfel. O sa citesc la fel de mult si o sa invat si mai mult.

Ce caut eu aici:
Cand am intrebat care este target-ul Empower.ro mi s-a raspuns ca eu sunt target-ul. Asa ca ce voi scrie eu va fi un fel de live-development.

Concepte care imi plac:
Inteligenta emotionala, gandirea laterala, teoria jocurilor, motivarea, neuropsihologia, praxeologia (adica voi face tot felul de analogii neasteptate :)), optimizarea, mai binele.

Cele mai noi 20 de articole scrise de Daniela David