Acasa » Autori » Diana Luncanu

Diana Luncanu

Diana Luncanu

Oamenii sunt pasari cu aripile crescute inauntru.
– Nichita Stanescu

Studii. Absolventa a Institutului Politehnic Gh. Asachi Iasi 1996 – Sectia Management, a absolvit Managementul Comunicarii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar-Open University Business School (Anglia). Cursuri aprofundate de vanzari, comunicare si imagine; cursuri de Professional Trader-Functionarea pietelor financiare globale, Analiza tehnica si fundamentala, Hedging si Managementul Riscului.

Ocupatie actuala. Antreprenor, manager si investitor.

Pasiunea mea. Autocunoasterea umana.

Am plecat de mai bine de 4 ani intr-o calatorie spre mine insami, avand drept combustibil: Programarea Neuro-Lingvistica (NLP), Psychology of Persuasion, Tehnici de influentare, psihoterapia integrativa, Professional Speakers’ Skills, Personal Branding, Lab Profile, Mind Shaping, Inteligenta Emotionala, psihanaliza si multe invataturi spirituale.

Viziune. Imi doresc sa fiu „prietenul secret” pentru acei oameni care stiu ca adevaratele valori zac in noi insine. Le ofer oportunitatea de a-si descoperi harta personala si ii sprijin in exploatarea potentialului propriu.

Ceea ce-i diferentiaza in mod primordial pe oamenii de succes de oamenii obisnuiti este sistemul de convingeri ce sta la baza povestii vietii lor.Povestea fiecaruia este de fapt o metafora a unei punti intre doua lumi-una pe care credem ca o cunoastem si una despre nici nu stim ca o cunoastem.
– Diana Luncanu

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!