Acasa » Autori » Doru Pelivan

Doru Pelivan

Doru Pelivan

Student al Facultatii de Drept, a intrat pe drumul antreprenorial inca de la varsta de doar 17 ani, deschizand prima salina artificiala din Timisoara, iar ulterior a dezvoltat aceasta afacere intr-o franciza nationala, Salina din Oras, in domeniul wellness.

In prezent, manageriaza si o firma de constructii de saline artificiale, dezvoltand un sistem inovativ in acest domeniu.

De-alungul timpului, pasionat fiind si de afacerile din domeniul vanzarilor directe, a dezvoltat numeroase restele de parteneri.

Pe langa toate acestea, a intrat in industria dezvoltarii personale si profesionale odata cu deschiderea primei afaceri. Face internet marketing, avand un blog de nisa motivationala si antreprenoriala. Tine diverse cursuri si speech-uri pe teme motivationale, start-up-uri in antreprenoriat, vanzari si valorificarea potentialului la organizatii studentesti si firme corporate.

Articole scrise de Doru Pelivan

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!