Acasa » Autori » Elena Kireva

Elena Kireva

Elena Kireva

Cel mai mult ma bucur ca in prezent, in Romania traim boom-ul acesta al tendintelor spre dezvoltarea personala. As vrea sa cred ca abia acum am descoperit eu multimea asociatiilor a caror activitate este organizarea seminariilor si conferintelor motivationale, ce ne dau impulsul de a ne maturiza mai ales emotional. Stiu ca avem de invatat fiecare in parte si mai ales cu totii impreuna ca membri ai aceeasi societati.

Dintotdeauna m-au preocupat problemele interrelationarii sociale si mai ales sistemele de valori adevarate care s-au pierdut. Inca ma mai gandesc pana unde poate duce asta.

De formatie economist, am la baza colegiul pedagogic absolvit, ani care mi-au oferit adevarata mea educatie. Chiar acesta a fost scopul scolarizarii: sa cresc frumos. Sunt mandra ca am avut ocazia sa invat atatea lucruri din mai multe domenii mai ales culturale (muzica, pictura, coregrafie) care mi-au definit foarte bine aptitudinile.

Am studiat psihologie, alaturi de etica, estetica, pedagogie s.a. care m-au facut sa imi pun intrebari inca adolescenta fiind. Nu stiu daca am gasit toate raspunsurile nici acum, dar am invatat ceva foarte importatnt pentru mine: succesul este un proces nu este un final. Asa la un moment dat m-am simtit matura si plina de curaj sa realizez tot ce mi-as fi propus… insa aici am gresit. „Multumirea de sine ucide!” (Donald Trump). Adevaratul scop ramane cresterea continua.

Stiu ca pot sa ofer sprijin multor oameni si asta am facut mereu pentru ca asa am simtit ca e corect. Bucuria lor ma incarca si pe mine si imi da mai multa putere. Nu mi-am propus inca o scolarizare ca formator sau coach, dar vreau sa impart tot ce stiu, daca asta ajuta cumva.

Si cel mai important: vreau sa invat de la altii tot ce pot in viata asta.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!