Acasa » Autori » Gabriela Marin

Gabriela Marin

Gabriela Marin

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala, Univ. Carol Davila, Bucuresti. Dupa un scurt stagiu ca medic la o casa de copii a urmat o calatorie incitanta prin tot felul de locuri si job-uri, pentru a-mi defini mai bine cine sunt si ce-mi doresc.

In 2004 am inceput formarea ca psihoterapeut, licentiata in masterul de Psihoterapii cognitiv-comportamentale. Alte formari: brief therapy si hipnoza eriksoniana.

Am descoperit Eneagrama in urma cu multi, multi ani, si am tinut-o in suflet ca pe o opera alchimica asteptand timpul in care voi fi gata sa o pot scoate la lumina. Printr-o sincronicitate‚ in 2007 un prieten m-a intrebat daca as vrea sa traduc o carte de Eneagrama.

Si asa a aparut cartea „Intelepciunea Eneagramei” de Don Riso si Russ Hudson, aparuta la Editura Mix. Iar in 2008 am participat la trainingul de Eneagrama – sustinut de Enneagram Institute, NY, devenind Professional Member of International Enneagram Association.

Sunt mereu in cautarea fericirii. Atat pentru mine cat si pentru cei din jur.

Sunt fascinata de potentialitatile extraordinare ale fiintei umane. Cred in capacitatea noastra de a deveni din ce in ce mai buni si mai fericiti daca ne dorim cu adevarat asta… pentru ca fericirea noastra nu depinde decat de noi.

Ca psihoterapeut si trainer de Eneagrama am inteles ca dezvoltarea personala este o necesitate in momentul in care ne dorim performanta. Si cum dezvoltarea personala si transformarea spirituala nu sunt procese diferite, iata! Suntem obligati sa evoluam. :)

Proiectele mele

Citatele favorite

Oamenii vor sa fie fericiti chiar si atunci cand traiesc in asa fel incat isi fac fericirea imposibila.
– Sf. Augustin

Fie ca este sau nu chemat, Dumnezeu este mereu prezent.
– Carl Jung

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!