Acasa » Autori » Gabriela Rus

Gabriela Rus

Gabriela Rus

Licentiata in Sociologie la Universitatea de Vest Timisoara, am profesat insa in ultimii 8 ani in domeniul informaticii, ca manager de proiect in electronic publishing. In momentul de fata sunt consultant la Arhebis Systems, o companie tanara specializata pe aplicatii BPM (Business Process Management).

Pasionata nu doar de teorii in management, cat mai ales in aplicabilitatea lor practica, sunt o persoana care vine „din teren”, care incearca mereu sa isi motiveze echipele si sa eficientizeze procesele de lucru.

Ariile carora le acord cea mai mare importanta in studiu, scris si aplicare practica sunt comunicarea sub toate formele ei (cuvantul modeleaza universul), coachingul, analiza procesuala, tiparele culturale in afaceri.

Consider scrisul atat o forma de comunicare cat si o forma de autoexprimare terapeutica, un demers motivational, informational si emotional, prin care scriitorul ofera lumii intregi acces in universul sau mental, emotional si spiritual.

Alte pasiuni: psihologia, antropologia, culturile pe care nu le cunosc, mecanica cuantica (sub aspect filosofic, caci fizica ma cam depaseste), trairea deplina si spontana a momentului prezent.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!