Acasa » Autori » Ionut Ciurea

Ionut Ciurea

Ionut Ciurea

Ionut este un tanar antreprenor. Prin tot ceea ce face profesional, el ajuta oamenii si organizatiile sa-si constientizeze nevoile, valorile si sa-si atinga obiectivele. Ionut are 26 de ani si locuieste in Bucuresti.

Cine este profesional
Ionut este antreprenor, marketer, trainer si autor. Ionut este International Certified NLP Practitioner de catre Richard Bandler, SUA si are o experienta de 9 ani in Analiza Grafologica si Programare Neuro-Lingvistica (NLP).

Absolvent al Facultatii de Marketing, ASE, Bucuresti si Master in Relatii Publice si Marketing, aplica principiile psihologiei, marketingului si comunicarii persuasive in afaceri si dezvoltare personala.

Ionut este printre primii promotori in Romania ai uneltelor si stiintelor de dezvoltare personala si profesionala precum Programare Neuro-Lingvistica (NLP) si Analiza Grafologica. Este autorul primului curs online de NLP dedicat aplicatiilor in afaceri si organizatii si autorul primului curs online de Analiza Grafologica. In plus, este creatorul primului training open de Analiza Grafologica din Romania, „Decodificarea personalitatii cu Analiza Grafologica”.

Ionut este co-fondator si project leader Empower.ro, cel mai puternic si influent proiect de dezvoltare personala din Romania. In plus, Ionut este lider national in proiectul iLearningGlobal in Romania.

Ca o recunoastere a muncii sale, Ionut a fost invitat sa colaboreze cu articole si informatii in presa, in publicatii de renume precum Evenimentul Zilei, Cosmopolitan, Avantaje sau Bolero.

In prezent, Ionut conduce compania intelliBiz Solutions prin care ofera servicii de consultanta in marketing, Analiza Grafologica pentru managementul resurselor umane, training si coaching pentru organizatii si antreprenori din Romania.

Detalii contact si informatii suplimentare
Il poti contacta pe Ionut Ciurea direct pe email ([email protected]). Pentru a afla mai multe despre Ionut si pentru a fi la curent cu tot ceea ce face profesional, poti sa intri pe ionut-ciurea.com.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!