Acasa » Autori » Ionut Tomescu

Ionut Tomescu

Ionut Tomescu

Self-description
Cu siguranta imi place sa experimentez. De fapt, sa evoluez datorita experientelor pe care le traiesc. Cred in a evolua continuu, in a-ti deschide inima si mintea, in progresul de minte si de spirit. Caut mereu subtilitatile, ceea ce e de fapt in spatele aparentelor.

Mi-a placut mult cum a pus cineva problema intr-un interviu, spunea ca daca ar fi pe pista la o cursa de Formula 1 n-ar sta sa admire masinile, sa faca poze langa si sa ia autografe de la piloti, in schimb ar intreba lucrurile de detaliu, l-ar interesa echipa din spatele reflectoarelor, aspectele tehnice, organizarea, managementul si strategiile care de fapt fac lucrurile sa mearga.

De unde am inceput
Consider ca e esential a a avea spirit. De a avea curajul sa creezi situatii si sa incepi sa-ti desenezi propria viata asa cum doresti. Tocmai de aceea pentru mine momentul de start a fost momentul in care am inceput sa invat sa-mi creez oportunitati. Si apoi sa le frunctific.

Unde sunt momentan
Sunt aici. Si nu numai aici.

In alta ordine de idei
Viata e deseori asemenea ceasurilor elvetiene scumpe, e ca o bijuterie dar trebuie neaparat sa vezi si sa intelegi mecanismul acela fin si precis care face sa treaca timpul pentru ca trecerea timpului nu poate fi impiedicata, dar poate fi transformata in arta. Conteaza sa gasim un echilibru sanatos intre diversele puncte de vedere asupra realitatii pe care le avem fiecare.

Nu in ultimul rand…
Imi place sa comunic, sa scriu, sa citesc, sa experimentez lucruri noi, sa ma implic, sa descopar. Si sa fac lucrurile sa mearga bine.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!