Acasa » Autori » Irina Paraschiv

Irina Paraschiv

Irina Paraschiv

Eu sunt Irina Paraschiv. Proiectul si totodata visul meu de aproximativ 10 ani a fost si este sa lucrez cu oamenii, de aceea am considerat ca o cariera academica in domeniul psihologiei a fost alegerea logica. Nu m-am oprit aici si m-am specializat pe psihoterapie cognitiv comportamentala si coaching in cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca, in cadrul masterului de Tehnici de Control al Comportamentului si Imbunatatirea potentialului uman.

Parcursul profesional a pornit din media si publicitate, domenii extrem de provocatoare si dinamice si oprindu-se deocamdata in psihoterapie si formare.

Aleg rationalul, logica si educatia in fata abordarilor obscure si ne-fundamentate stiintific, de aceea stilul meu atat in sedintele de consiliere si psihoterapie cat si in sesiunile de training sustinute ma ghidez dupa teorii si tehnici bine studiate si sustinute stiintific.

Un citat care mi-a ramas cumva in minte si pe care il folosesc des este:

Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla, ci de cum inteleg, interpreteaza ei ceea ce li se intampla…
– Epictet

Imi place sa scriu pentru ca am multe idei. Idei referitoare la proiecte de consiliere si dezvoltare personala, idei referitoare la cercetari si studii stiintifice precum si idei referitoare la parcursuri profesionale si personale. Insa, dragostea mea dintotdeauna va fi psihoterapia, prin caracterul sau directiv, interactiv si congruent, prin apelarea la cognitiv, rational si emotional.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!