Acasa » Autori » Isabela Neagu

Isabela Neagu

Isabela Neagu

Ma numesc Isabela Neagu si imi face o deosebita placere sa va pot impartasi o parte importanta a vietii mele. In anul 2009 am terminat Facultatea de Sociologie-Psihologie, alegand din tot sufletul si cu o chemare care avea sa-mi dezvaluie drumul in viitor specializarea Psihologie. In prezent sunt masterand in ultimul an la specializarea Consiliere scolara si dezvoltarea carierei.

In decursul vietii am invatat cum sa comunic cu oamenii, ceea ce le place, ceea ce si-ar dori, ceea ce le face existenta mai usoara, constatari facute prin oglinda propriei mele experiente, asa ca in in primavara anului 2008 dupa ce am adunat in cosul vietii toate aceste ingredientele necesare, mi-am dorit sa fac si ceva deosebit pentru ceilalti si astfel am inceput o frumoasa colaborare cu o revista online, devenind editor-publicist de specialitate, imbinand astfel pasiunea mea pentru jurnalism cu pasiunea mea pentru psihologie. Am continuat colaborarea si cu alte reviste deasemenea online, din cadrul aceluiasi trust.

Si iata ca trecerea timpului mi-a daruit o noua oportunitate, colaborarea cu primul forum despre vise din tara, astfel implinindu-se poate si misiunea mea din copilarie. Anul acesta am inceput colaborarea si cu Asociatia Consilierilor din Romania, pe postul de coordonator al departamentului de relatii publice si internationale, fapt ce mi-a adus o mare bucurie sufleteasca, si un privilegiu dus pana la indeplinirea unui vis.

In prezent pregatesc o colaborare cu o agentie internationala din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca, in cadrul celor mai mari companii din tara.

Procesul meu de autocunoastere a inceput atunci cand viata m-a pus la primele incercari, si de fiecare data cand am avut de trecut un obstacol, singurele lucruri care m-au facut sa merg mai departe au fost credinta si ajutorul mamei mele, de aceea-mi place sa spun astazi ca tot ceea ce sunt le-o datorez acestor doua forte.

Consider ca viata pe care ar trebui sa o traim, ar trebui sa se bazeze pe echilibru emotional, afectiv si psihic, pe comunicare si relationare cu cei din jur, cat si pe relationarea cu Sinele si pe cautarea in permananeta a misiunii noastre in viata.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!