Acasa » Autori » Iulia Bertea

Iulia Bertea

Iulia Bertea
Iulia Bertea

Daca as participa la o intalnire de tip AA (Autorii Anonimi), as spune: „Buna, sunt Iulia si ma fascineaza tot ceea ce este in capul oamenilor, ce ii motiveaza, ce ii sperie si ce ii face sa se comporte (sau nu) intr-un anume fel.”

Am o experienta de peste 10 ani in marketing si comunicare in companii nationale. Din 2011 am inceput o cariera freelance de trainer, speaker si consultant de personal branding.

Misiunea mea este sa ii inspir pe oameni sa iasa de pe „pilot automat”, sa isi constientizeze punctele forte si sa invete sa se puna in evidenta intr-un mod atragator si autentic, combinand cunostinte de marketing, psihologie, neurostiinte, Programare Neuro-Lingvistica si… filozofie zen. Da, sunt o fiinta eclectica si cred ca specializarea este doar pentru insecte.

Unul dintre proiectele mele de suflet este blogul Branding Instigator. Daca il vei vizita, iti promit ca vei gasi mereu cate o idee despre cum sa gandesti ca sa te deosebesti.

Cele mai noi 20 de articole scrise de Iulia Bertea

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!