Acasa » Autori » Luminita Tomescu

Luminita Tomescu

Studii.
Absolventa a Facultatii de Textile din cadrul Universitatii Tehnice Iasi, a unui curs intensiv de design vestimentar al Institutului de Moda Burgo din Milano si a unui Master in Business la Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Pasiuni.
Dintotdeauna: hainele. Prin profesie: studiul materialelor textile si adaptarea pe corp a acestora. Mai apoi: designul vestimentar, moda, artele vizuale, istoria costumului, psihologia, legile comunicarii nonverbale.

Mai nou: tehnicile machiajului si cat de mult inseamna acestea pentru crearea unei imagini unitare. Despre toate acestea scriu pe blogul personal.

Maxima preferata.
„Moda este o forma a uratului atat de intolerabila incat suntem constransi sa o schimbam la fiecare sase luni.” – Oscar Wilde

Imi place pentru ca ilustreaza foarte bine natura in continua schimbare a modei, care inregistreaza tendintele si preferintele, experimentand diferite propuneri, din care le alege pe cele viabile care vor contura stilul epocii respective.

Scopul meu.
Sa va ajut sa va descurcati in acest imens arsenal schimbator care este moda, exprimandu-va clar si armonios prin propria voastra infatisare.

Visul meu.
Sa fac din pasiunile mele o profesie si sa ajung sa-mi castig existenta din ceea ce imi place sa fac cu adevarat – consiliere de imagine si stil.

Cele mai noi 20 de articole scrise de Luminita Tomescu

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!