Acasa » Autori » Maria Ciobica

Maria Ciobica

Maria Ciobica

Ma numesc Maria Ciobica. Sunt din Sibiu. 28 ani. Am terminat Facultatea de psihologie ULBS Sibiu in anul 2000. Am facut calificari pentru Resurse umane, urmand ca in toamna sa ma inscriu la master.

Am o experienta profesionala de 8 ani – primii 4 ani – vanzari la companie multinationala pe zona Sibiu (inca din timpul facultatii). De alti 4 ani lucrez in domeniul HR. Acum sunt Specialist resurse umane la una dintre firmele din domeniul Farma. De ce am schimbat vanzarea cu resursele umane? Pentru ca am vrut sa fac HR inca din facultate si atunci cand am un scop mi-l ating.

Pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii, caci de aici vin cele mai frumoase momente, dar si cele mai mari dezamagiri. Mi-am ales meseria din simpla pasiune, este ceea ce mi se potriveste si imi aduce satisfactii.

Primul meu job: meditatii la engleza si franceza lui Alexandru – 3 ani – cea mai grea experienta din viata mea profesionala, dar care mi-a oferit cea mai frumoasa vacanta.

Sunt o persoana dinamica, comunicativa, perfectionista, pragmatica, uneori cinica si ironica, care isi doreste permanent sa se dezvolte personal. Pasiuniile mele sunt diverse: Cartiile, Muzica, Filmele, Fizica – dar la nivel de common-sense, caci sunt filolog prin formare, dar si Recrutarea – cel mai frumos segment din meseria mea – motivul pentru care am ales Resursele Umane.

Visul meu: nu este numai unul singur! Imi place sa traiesc frumos, incerc sa las deoparte mojicia si uratul care ne inconjoara si sa transmit din experienta mea, visele mele, viata mea.

Sunt mandra de mine, caci tot ce am realizat, atat pe plan profesional, cat si personal am facut prin munca si pasiune. Sunt convinsa ca exista multe alte lucruri pe care le mai am de invatat, alte provocari la care sa fac fata.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!