Acasa » Autori » Maria Galca

Maria Galca

Maria Gâlcă este coach, trainer si om de HR. Lucreaza cu tineri profesionisti si oameni talentati pentru a-i inspira sa faca o schimbare catre eficacitate personala.

Are o experienta de aproape 10 ani pe domeniul resurselor umane, iar in prezent lucreaza full time intr-o corporatie multinationala unde conduce o echipa de 3 oameni si coordoneaza 8 tari. Este pasionata de training si nu pierde nicio ocazie pentru a se implica in initiative de dezvoltare.

Are la activ sute de prezentari, traininguri pentru studenti si tineri profesionisti si articole publicate in ziare sau publicatii pentru tineri, sau online.

Este licentiata in Business Administration de la Academia de Studii Economice Bucuresti si un Certificat Profesional in Management de la Open University UK (prin CODECS). In prezent completeaza formarea in coaching la International Coach Academy (Lobii Inc).

In timpul liber scrie pe blog la LifeToolKit despre lucrurile care conteaza in viata si cum sa te organizezi pentru a le obtine.

O poti gasi pe Twitter – @mariagalca, pe LinkedIn sau pe email: maria[punct]galca[at]gmail[punct]com.

Domenii abordate pe Empower.ro:

  • Managementul timpului
  • Personal Branding
  • Cariera
  • Coaching

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!