Acasa » Autori » Maria Sirbu

Maria Sirbu

Maria Sirbu

Ma numesc Maria Sirbu. Am terminat liceul la profil informatica si am fost pasionata de programare. Am absolvit facultatea de psihologie. Am fost si sunt interesata de domeniul dezvoltarii personale.

Cred ca exista solutii si raspunsuri la intrebari si probleme. Este valabil si pentru lucruri legate de viata noastra. Uneori poate sa dureze sa le descoperi, dar ele exista.

La 14 ani, o mare schimbare din viata mea m-a facut sa imi pun foarte serios problema relationarii. Cautam raspunsuri cat mai clare si concrete la intrebari precum:

  • Cum poti avea intr-adevar o buna relationare (fara resentimente si suferinta din partea ta sau a celorlalti)?
  • Cum poti fi corect fata de ceilalti si fata de tine in acelasi timp?
  • Se poate ca starea ta de bine sa nu fie dependenta de comportamentul sau spusele celorlalti?

Sa iti impui sa nu iti pese nu e o solutie. Sa te afli intr-o pozitie de putere nu e tocmai sanatos si realist intrucat multe dintre idei si atitudini pot fi supraevaluari.

Dupa indelungi cautari, am gasit o solutie. Desigur punerea in practica a presupus antrenament, munca cu mine insami, intrucat vechile patternuri si modele comportamentale trebuiau inlocuite. Rezultatele pe care le resimt si asupra carora mi-au oferit feedback si alte persoane ma fac sa vreau sa impartasesc. Este un mod de relationare sanatos – pentru cei care il adopta dar si pentru cei cu care se relationeaza.

Una din fatetele acestui proces de autotransformare este autopotentarea.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!