Acasa » Autori » Mihaela Gheorghe

Mihaela Gheorghe

Mihaela Gheorghe

Cine sunt

Inca mai lucrez la asta… Incerc si eu sa aflu :)

In rest… numele “de scena”: Mikka. Am 44 de ani, locuiesc in Bucuresti si lucrez de mai multi ani in domeniul bancar. Pe langa asta, mi-am oferit in timpul liber tot felul de „experiente”, care arata…

Ce ma preocupa, ce studiez: cursuri de dezvoltare personala (am avut bucuria sa lucrez pana acum cu Aleth Naquet, Andre Maurois, Elena Francisc si Claudia Jimeno), cursuri de qigong si taichi, cu maestrul Cezar Culda, meditatie dinamica si alte diverse forme de meditatie cu Maneesha, discipola lui Osho, reiki si tehnica radianta, muzica (m-am bucurat de un an canto la Center Stage) si dans (salsa, la SalsaGalaxy), calatoriile de suflet in locuri de suflet. Pana acum, am reusit sa merg in Egipt, Israel si Peru. Urmeaza multe altele…

Ce imi place sa fac: sa fiu intre oameni, in diverse feluri. Sa aduc cu mine ceea ce am primit si adunat din toate „experimentele” de mai sus, ca si din toata viata mea: bucurie, incredere, curaj, inspiratie, entuziasm, creativitate.
Imi place sa descopar cat mai mult din mine si sa ma inspir din viata, impartasind si primind cu bucurie ce imi povestesc si altii depre realizarile lor.

Ma intalnesc cu prieteni si bem ceai si cafea, asa cum ne sta bine, in locuri cu liniste, muzica buna si povesti adevarate. Studiem propriile vieti si vorbim despre valorile noastre, cum s-au mai schimbat, cum am mai crescut, in ce fel si cu ce pret.

Uneori lucram impreuna, prin mici ateliere cu exercitii si dialog, cautand sa ne descoperim punctele de echilibru, autenticitatea, pasii facuti pe alegeri si intentie, jocurile proprii si pe ale celorlalti. Ne mai dam din cand in cand mastile jos si facem curat, punand in loc zmbetele noastre de copii. Pe care le luam cu noi acasa, la munca, prin lume.

Ma duc de cate ori pot, la noi sau prin lume, sa intalnesc oameni care au schimbat in bine vieti ale multora. Uneori vin ei la mine, asa cum a fost si cu Empower.ro, echipa venita la mine pe… net. Banuiesc ca urmeaza si intalnirea de la ceainarie…

Mai nou, scriu. Cat pot si cum ma prinde inspiratia, caci unul din darurile primite in viata asta e cel de a modela inspiratia in cuvinte. Citesc mult si invat cat pot cuprinde. Meditez, petrec timp in natura, cant, dansez, fac gimnastica.

Ce urmeaza: Orice…

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!