Acasa » Autori » Mihaela Ilie

Mihaela Ilie

Mihaela Ilie

Psiholog cu formare in terapiile care cauta solutii si descopera resurse.

Formarea mi-am inceput-o in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie, am adaugat apoi un master in psihologie aplicata si am completat pregatirea in cadrul Asociatiei Romane de Terapii Scurte si participarea la multe trainninguri si grupuri de dezvoltare personala. Sunt intr-un proces continuu in care ma las inspirata de oameni, evenimente, lucruri si informatii care intra in viata mea.

Am sustinut si organizat workshopuri dedicate parintilor care vor sa-si depaseasca cutumele si sa aduca ceva mai bun in modul in care-si cresc copiii. M-am implicat in desfasurarea unui club de creativitate pentru copii si in diverse alte activitati care au presupus lucrul cu oamenii.

Cu experienta in consiliere individuala si in domeniul HR. Pasionata de cautari interioare si optimizarea personala. Ma indragostesc usor de idei noi si ma fascineaza sa descopar lucruri frumoase si sa impartasesc cu ceilalti tot ceea ce inspira.

Va invit sa cautam impreuna ca niste copii curiosi. Sa ne punem intrebari si sa fim in contact cu ceea ce ne dorim sa facem sau sa fim.

Principii de lucru la care ader:

  • daca nu s-a stricat, nu repara;
  • daca ceva merge, fa mai mult din acel ceva;
  • daca ceva nu merge, fa ceva diferit;
  • daca viata iti da lamai te poti stranba sau iti poti face o limonada minunata;
  • cand te afli intr-o groapa cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa te opresti din sapat.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!