Acasa » Autori » Mirela Vasluian

Mirela Vasluian

Mirela Vasluian

M-am nascut in ianuarie intr-o mica localitate din judetul Ialomita, am urmat scoala primara si gimnaziala in acelasi orasel, bucurandu-ma de o copilarie frumoasa si lipsita de griji. Inca de pe atunci mi-am descoperit pasiunea pentru scris si am primit incurajarea mentorilor mei in dezvoltarea acestei pasiuni.

Mi-am uimit invatatoarea scriind la 8 ani o povestioara fantastica despre o prietena disparuta in mod tragic. Acest personaj m-a urmarit vreo cativa ani, motiv pentru care l-am “ucis” in mod spectaculos de mai multe ori in versiuni imbunatatite ale aceleiasi povestioare. Ce imi amintesc din acea perioada este ca gaseam intuitiv cai de a-i impresiona prin scris si prin povestit pe cei care citeau sau ascultau. Analizam si interpretam tot ce se intampla in jur si multa vreme am crezut ca am o problema pentru ca faceam acest lucru.

Anii au trecut, am absolvit facultatea si precum altii inaintea mea am fost tentata de mediul corporatist. Am inceput ca vanzator si am incheiat peste 14 ani ca director de resurse umane. As putea spune ca nimic nu e intamplator. In tot acest timp mi-am facut o multime de prieteni, am construit o echipa solida si m-am luptat cu diferentele pana am invatat sa le accept. Simt destul de des ca experientele mele ar putea ajuta daca sunt impartasite.

De 3 ani urmez cursuri NLP si subiectul care ma intereseaza cel mai mult este creativitatea. Visez sa deschid prima academie de creativitate din Romania in care sa combin trainingul clasic de creativitate cu tehnici de NLP si cu ateliere de creativitate (pictura, ceramica).

In prezent lucrez ca manager de proiecte, iar in timpul liber ma ocup de familie si caut parteneri in ale creativitatii. Pana acum cei mai destoinici parteneri s-au dovedit a fi fiica mea si prietenele ei. As putea spune ca nimic nu e intamplator…

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!