Acasa » Autori » Miruna Siminel

Miruna Siminel

Miruna Siminel

Nascuta in Sibiu si crescuta pe asfalt, n-am sa enumar diplome, pentru ca nu le detin.

Gradinita am inceput-o in uniforma comunista, dar alfabetul l-am invatat in germana. Si am absolvit liceul Brukenthal cu mintile deschise si blugii evazati.

Am aterizat in bancile Universitatii de Medicina si Farmacie de la Cluj, avand ca obiect de studiu gura umana. La propriu, ca la figurat n-o sa ajung a o pricepe vreodata.

Dincolo de faptul ca in scoala mea cred, nu o sa spun povesti despre chefuri in camine si examene picate. Astea sunt deja clisee. Acum sunt la moda hainele de firma si cartile xeroxate. Iar in sesiune nu se mai poarta fituici, ci se inchiriaza hands-free-uri.

In timpul liber, ma ocup cu datul cu parerea si bagatul de vina, la mine pe blog. Unde nu sunt asteptati cei pe care-i deranjeaza. Ca si blondele gandesc.

Am 22 de ani. Traiesc in Romania si asta ma oboseste din ce in ce mai des. Dar inca nu accept sa imi cobor standardele doar pentru a nu imi fi inselate asteptarile. Sau poate trebuie sa mai cresc putin, pana ce societatea imi va asimila naivitatea.

Singurul lucru obligatoriu in viata asta e sa mori, in rest nimic nu-i „musai”. Dupa principiul asta imi coordonez respiratia, ambalez motorul sau trag frana. Da, sunt femeie la volan and I enjoy every minute of it. Cred in puterea cuvantului si in reusita bazata pe motivatie. Vorbesc mult, analizez atent, critic acid si ma decid greu. Sunt gemeni.

Intr-o zi voi scrie o carte, care va deschide ochi si va unge inimi. Declar, so help me God, ca traim intr-o lume in care nu mai stim care e adevarul, ci acceptam ce ni se spune. Pentru ca orice afirmatie ascunde un sponsor sustinator.

De aceea, cata vreme ma tin puterile si facultatile mintale, o sa urlu din toate buricele degetelor ca:
– De la manichiura poti pleca acasa cu virusul hepatitei B, HIV sau alte minuni. Fiind o manopera sangeranda, trusa ar trebui sterilizata, NU dezinfectata.
– Daca storci un cos de peste nivelul buzelor, risti sa transmiti infectia direct in creier si sa mori instantaneu.
– Decat trei mere acre mai bine o bucata de ciocolata. Pe socotitelea!

… to be continued.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!