Acasa » Autori » Oana Mihailescu

Oana Mihailescu

Oana Mihailescu
Oana Mihailescu

Sunt coach in curs de finalizare a formarii, in prestigioasa scola internationala Noble Manhattan Coaching si trainer acreditat CNFPA, Communitiy Manager Empower, autor de articole, Educational Manager – Coaching Support Grup Bucuresti, Student Suport – Noble Manhattan.

Am fost mereu preocupata de dezvoltarea personala si de autocunoastere.

Pasiunea mea catre acest domeniu este sustinuta de mai bine de 14 ani prin participarea la programe in urmatoarele domenii: comunicare eficienta, leadership, citire rapida, vanzari autentice, inteligenta emotionala, managementul conflictului, coaching, training, time management.

Interactiunile directe cu personalitati de renume international precum Brian Tracy, Joe Navaro, Gerard O’Donovan, Gary Noesner, Alain Cardon, Bob Practor mi-au modelat experienta de viata personala si profesionala prin care ma exprim in trainiguri si sesiuni de coaching.

Am finalizat facultatea de Marketing si Afaceri Economice internationale in 2009. Experienta de peste 7 ani in vanzari, atat in servicii de training, coaching, tranzactii imobiliare, cat si in produse cosmetice si suplimente naturale, mi-a creat mediul in care am putut interactiona direct cu oamenii, avand mereu posibilitatea de a pune in practica notiunile acumulate.

Iubesc sa lucrez cu oamenii, sa ii sprijin sa se descopere, sa isi creasca increderea si stima de sine pentru ca astfel sa produca rezultatele care le aduc satisfactie, implinire, recunostinta si apreciere.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!