Acasa » Autori » Octavian Alexandru

Octavian Alexandru

Octavian Alexandru

Inginer, facilitator, dating-trainer
Am inceput prin facultate sa fiu pasionat de dezvoltare personala in special pentru barbati. Totul a pornit de la faptul ca nu ma descurcam deloc bine la capitolul “dating” si in general domeniul mai larg inner game.

Prin 2007, dupa 4 ani de studiat acest domeniu, plus multa practica “pe teren”, eu impreuna cu inca cativa prieteni la fel de pasionati ca si mine am pus bazele unui proiect de educare a barbatilor in acest domeniu (TheRealMan.ro). In ultimul an am luat si mai in serios aceasta practica de coaching si ne-am hotarat sa tinem 2 bootcampuri pentru barbati, plus multe sesiuni de coaching 1 la 1.

Dupa toti acesti ani pot spune ca un lucru este evident pentru mine: dezvoltarea personala nu se preda la scoala, prin urmare, daca nu ai avut un mentor de calitate alaturi de tine pana acum, e timpul sa incepi sa fii responsabil pentru tot ceea ce faci, ceea ce inveti sa dezvolti la persoana ta si mai ales oamenii cu care te inconjori.

Mai multe despre ce facem noi gasiti aici.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!