Acasa » Autori » Otilia Poiana

Otilia Poiana

Otilia Poiana
Otilia Poiana

Am absolvit Facultatea de Psihologie si masterul in „Relatii umane si comunicare”. Sunt interesata de dezvoltarea personala, de tot ce inseamna cunoastere si autocunoastere.

Imi place sa scriu, sa astern pe hartie emotiile si sentimentele ce ma insotesc zi de zi. Ador sa le impart cu cei din jurul meu, sa fie ca o intalnire a mai multor experiente.

Consider ca sunt o fire contradictorie. Pana nu demult, ma consideram o persoana conservatoare, care „sta in banca ei” si nu vrea sa deranjeze pe nimeni. Dar in ultimul timp mi-am dat seama ca sunt in cautarea noului, al frumosului si originalitatii. De ce spun asta? Deoarece imi place sa ma exprim liber, fara bariere si frici, iar asta o fac prin scris si dans. Pe acesta din urma il consider una dintre cele mai bune forme de a-ti descoperi sufletul, felul de a fi si puterea de a trai cu un spirit jucaus si plin de viata.

Desi sunt la inceput de drum, vreau sa cred ca viata este o oglindire a gandurilor noastre. Cred ca tot ce ni se intampla este un raspuns la ceea ce oferim.

Articole scrise de Otilia Poiana

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!