Acasa » Autori » Razvan Balan

Razvan Balan

Razvan Balan
Razvan Balan

Am absolvit Facultatea de Economie si Adminsitrarea Afacerilor din Iasi si mi-am dat seama ca sunt foarte pasionat de dezvoltare personala si libertate financiara, citind o carte exceptionala din literatura motivationala, Think and Grow Rich, de Napoleon Hill. Cred ca fiecare om de pe aceasta planeta merita sa fie fericit, bogat si implinit si toate aceste lucruri pornesc de la un singur element: dorinta.

Imi place foarte mult sa scriu despre viata, oameni, evenimente si mai ales despre cum ne putem face o viata mai frumoasa si inca ma gandesc daca scrisul este vocatia mea sau pur si simplu un hobby. :) Dar pofta vine mancand asa ca, orice este posibil. Facultatea pe care am absolvit-o ma ajuta sa descopar lumea afacerilor si a investiilor, cele doua vehicule spre libertate financiara si, fiindca ma aflu la inceput de drum, voi impartasi cu voi experientele si obstacolele pe care le am de parcurs pentru independenta financiara.

Totul porneste de la noi si de la ceea ce vrem sa oferim lumii. Suntem unici si speciali in felul nostru si orice este posibil, atata timp cat credem in frumusetea viselor noastre si actionam in consecinta. In drumul meu spre prosperitate si succes, ma ghidez dupa cateva motto-uri pe care le repet zilnic:

„Fie ca poti, fie ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate.” (Henry Ford)

„Nu putem rezolva o problema, daca gandim in acelasi mod in care am creat-o.” (Albert Einstein)

„Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.” (Woody Allen)

„Disciplina cantareste grame, regretele cantaresc tone.” (Jim Rohn)

„Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt grele, lucrurile sunt grele fiindca nu indraznim.” (Seneca)

Si nu uitati, succesul si excelenta sunt alegeri personale!

Articole scrise de Razvan Balan

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!