Acasa » Autori » Seven Alice

Seven Alice

Seven Alice

Numele meu este Alice Gallovics si am ales un nume „de scena” pentru ca numele de familie intotdeauna mi se scrie sau pronunta gresit si pentru ca foarte des mi se pune intrebarea „esti ruda cu tenismena Edina Gallowitz?”. Da sunt, dar nu vreau sa fiu verisoara cuiva. Sunt doar eu, Seven Alice.

Diplome impresionante nu am, doar un simplu bacalaureat de studii economice. Am facut sport intens multi ani (acrobatica, arte martiale, inot). Ca autodidact acumulez continuu cunostinte din cele mai diverse domenii: tratamente naturiste, management, gradinarit, psihoterapie, bricolaj, webdeveloper, psihiatrie si altele.

Sunt intreprinzator privat de 13 ani, patronez cu succes activitati de productie si distributie produse naturale bio.

Sunt o persoana universala, tes in permanenta zeci de planuri pe care in mare parte le si pun in aplicare, sau cel putin le pun pe roate iar restul deleg. In al patrulea deceniu al vietii mele mi-am intemeiat o familie fericita. Sunt vegetariana si caut sa traiesc naturalul/firescul in fiecare aspect al vietii.

Printre proiecte colaterale, ma dedic cultivarii inteligentei emotionale si maturizarii dincolo de cea biologica. Chestiunile vietii nu sunt complicate, e complicat insa sa-ti dai seama cat de simplu e sa fii fericit.

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!