Acasa » Autori » Simona Culea

Simona Culea

Simona Culea
Simona Culea

Sunt blogger, autor-fondator al proiectului IesiDinCeata.ro, proiect dedicat descoperirii potentialului tau interior, vocatiei si pasiunii pentru ceea ce faci zilnic.

Drumul meu a presupus acumularea de experiente pe care abia acum, uitandu-ma in urma, reusesc sa le inteleg. Mi-am descoperit talente si mi-am dezvoltat abilitati urmand calea obisnuita a ascensiunii profesionale intr-o multinationala. Am stiut dintotdeauna ca asta nu este suficient. Am considerat ca urmatorul pas firesc este sa folosesc ceea ce mi-a fost dat pentru a contribui la o revolutie a celor care stiu ce vor de la viata si nu se tem sa traiasca autentic, indiferent de ce spun cei din jur.

Cred din suflet ca toti ne-am nascut cu daruri extraordinare, cu talente minunate prin care putem schimba lumea in care traim, trebuie doar sa le descoperim si sa le ducem la rang de excelenta. Doar indeplinind acest scop putem fi cu adevarat impliniti, iar daca noi nu sapam adanc in interiorul nostru, acest scop ramane amutit de vocile atotstiutoare ale societatii. Si cu cat suntem mai multi, cu atat ne putem face mai bine auziti.

Acum scriu pentru tine, iar sufletul meu se bucura de fiecare zi in care face asta.

Articole scrise de Simona Culea

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!