Acasa » Autori » Victor Gavronschi

Victor Gavronschi

Victor Gavronschi

Fiecare soldat poarta in ranita sa bastonul de maresal.
– Napoleon Bonaparte

Totul e posibil, depinde de motivatie! Imi doresc sa elimin din vocabularul meu „nu se poate”, „nu stiu”, „nu am chef”. Nu se poate? Inseamna ca nu-mi doresc destul de mult! Nu stiu? Invat! Nu am chef? Imi fac chef! Posibilitatile sunt infinite iar viata e prea scurta ca sa ne plafonam. Atitudinea si perseverenta fac diferenta!

Despre mine. Un entuziast al marketingului, mereu in cautarea perfectionarii personale si profesionale. Ma consider o persoana sociabila, care isi respecta propria persoana si pe cei din jurul sau. Familia e pe primul loc in viata mea si imi doresc sa atrag in jurul meu oameni speciali care sa-mi imbogateasca existenta.

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, UBB Cluj-Napoca, am urmat cursurile a 2 specializari: Marketing si Contabilitate. Printre experientele cele mai placute pe care le-am avut din punct de vedere profesional, se numara cei 2 ani in care am fost mentor pentru 2 grupe de studenti. Imi place sa ajut si sa impartasesc experienta profesionala si personala.

Imi place sa scriu… despre orice imi trece prin minte. Pentru mine este un exercitiu de organizare al gandurilor si expunerea lor in cuvinte. Ma ajuta sa fiu mai atent la detaliile pe care le treceam cu vederea pana acum. Am la activ un blog personal si peste 30 de editii ale unor reviste de specialitate din domeniul distributiei de piese auto.

Ambitii?… Precum m-am prezentat in primul an de facultate in fata colegilor: „Vreau sa devin mare om de afaceri” :)
Si inca e prezent acest gand!

< inapoi la Autori

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!