Acasa » Termeni si conditii

Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI EMPOWER.RO

1. Definitii

site = empower.ro sau Empower.ro
continut = toate textele si imaginile (sub orice forma digitala) prezente in site
dvs = dumneavoastra, vizitator si/sau client
organizatia = ASOCIATIA EMPOWER ROMANIA, proprietar site
conditii = prezentele conditii generale pentru utilizarea site-ului Empower.ro

2. Introducere

Prezentele conditii definesc conditiile de utilizare a site-ului Empower.ro de catre potentialii vizitatori si/sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dvs si organizatie/site sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii, va rugam sa parasiti site-ul.

3. Proprietatea asupra site-ului si continutului. Copyright.

Site-ul este in proprietatea ASOCIATIEI EMPOWER ROMANIA, RAF 9 / 11.03.2010, CIF 26725789. Reprezentantul legal al organizatiei este IONUT CIUREA.

Continutul site-ului si orice alt continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ASOCIATIEI EMPOWER ROMANIA sau a altora.

Intregul continut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de organizatie sau de catre proprietari terti. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea organizatiei.

4. Utilizarea site-ului

Organizatia acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

 • Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.
 • Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial, exceptie facand cazul cand aveti un acord scris de publicitate/advertising cu organizatia.

Organizatia isi rezerva dreptul de a opri (partial sau total) accesul pe site sau de a restrictiona functionalitatile site-ului pentru orice utilizator/vizitator sau client ca urmare a incalcarii conditiilor prezente sau ori de cate ori organizatia decide ca o astfel de masura este in beneficiul ei si al celorlalti utilizatori/vizitatori sau clienti, fara o notificare prealabila.

5. Confidentialitate

Organizatia respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, organizatia respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Aceasta sectiune defineste informatiile pe care organizatia le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Organizatia va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati site-ul.

Organizatia este operator de date cu caracter personal sub numarul 16982 din 21.06.2010. Puteti verifica numarul de notificare pe siteul ANSPDCP dataprotection.ro.

 1. Organizatia se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului conform Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001 urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre operator, ASOCIATIA EMPOWER ROMANIA, in scopuri de marketing.
 2. Organizatia nu va colecta nicio informatie sau data care permite identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica) pe acest site in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre dvs. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs expres ca datele dvs personale sa fie folosite de organizatie in conformitate cu termenii prezentei politici de confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dvs sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dvs personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra la email [email protected]. Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la aceeasi adresa de email anterior mentionata.
 3. Atunci cand dvs ne trimiteti datele cu caracter personal, organizatia le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
  • Stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care organizatia poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite.
  • Organizatia poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dvs cu scopul de a raspunde unei solicitari a dvs sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat.
  • Organizatia poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-ului (date statistice).
 4. Organizatia nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, sa inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.
 5. Organizatia nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar de dvs in sesiuni de discutii (chat, campuri de comentarii si/sau forumuri de discutii), schimburi de mesaje electronice sau altele asemenea ce au loc pe acest site si care ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.
 6. Accesati acest link pentru a descarca o nota privind protectia datelor personale culese de organizatie prin formularele online.

6. Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT „CA ATARE” FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

7. Exonerarea de raspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DVS. ORGANIZATIA SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, AUTORII, PARTENERII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.

ORGANIZATIA NU ISI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICIO DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA INFECTEZE COMPUTERUL DVS SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

8. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat organizatia. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. Organizatia nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, organizatia isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 • incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti,
 • sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare,
 • nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop,
 • nu ofera o securitate adecvata,
 • contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv si/sau
 • sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, organizatia nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea organizatiei.

9. Revizuiri ale acestor conditii

Organizatia poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste conditii de utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului in mod periodic pentru a lua la cunostinta conditiile actualizate.

10. Legislatie aplicabila si jurisdictie

Aceste conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor si/sau continutul site-ului.

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!