Acasa » Autori » Raluca Mohanu

Raluca Mohanu

Raluca Mohanu

„It is never too late to be what you might have been.”
– George Eliot

Cred in…
Natura fundamental buna a oamenilor. Puterea de a renaste. Curajul de a fi fericit.

Pe plan profesional, experimentez…
Schimbarea!

Din septembrie 2008 am initiat compania compania Steps for Change (detalii pe www.steps4change.ro), cu misiunea de a acompania persoane si organizatii in procesele lor de tranzitie. Clientii mei initiaza, se bucura si invata din schimbarile survenite in viata lor!

Pana acum m-am bucurat de cei 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane, atat in consultanta cat si in mediul corporatist. Am avut sansa de a lucra cu oameni diferiti, de nationalitati diferite din geografii diferite. Am lucrat in echipa si am coordonat echipe atat la nivel national cat si regional.

Invat…

Am invatat (mult…) la MBA (Master of Business Administration) in Cleveland, Case Western Reserve University, specializandu-ma in Psihologie Organizationala.

In consultanta am invatat flexibilitatea si importanta intelegerii nevoilor clientului. Din multinationale, am „imprumutat” gandirea sistemica si organizarea. Experienta in domeniul NGO mi-a aratat puterea creativitatii si a generozitatii.

Am invatat despre mine si ceilalti folosind in special metodele psihanalizei si analizei tranzactionale.

In prezent, ma bucur sa invat despre coaching impreuna cu Alain Cardon (MetaSysteme Coaching), Mihai Popa Radu (Seeds for Success) si Gerard O’Donovan (Noble Manhattan).

Practic…
Sunt o „practiciana”, sunt coach, trainer si consultant in resurse umane. In prezent coordonez proiecte internationale de training si coaching pentru o companie multinationala in domeniul FMCG. Prin sesiunile individuale de coaching, insotesc clientii mei in parcurgerea tranzitiilor personale (schimbarea locului de munca, promovare, maternitate, divort, relocare etc).

Imi place sa impartasesc din experienta mea, fiind profesor in cadrul Masterului de Resurse Umane din cadrul Facultatii de Sociologie, Universitatea Bucuresti si Tutor in cadrul HR Vocational School, Codecs Romania.

Sunt Mentor Coach in cadrul programului Noble Manhattan si sunt reprezentantul ECI (European Coaching Institute) in Romania.

Si voi scrie despre…
Coaching si modul in care instrumentele de coaching sustin dezvoltarea personala. Despre constientizare si responsabilitate. Despre invatare si dezvoltare. Despre schimbare ca singura constanta in viata noastra.

Ma puteti contacta la raluca.mohanu [at] steps4change.ro.

Cele mai noi 20 de articole scrise de Raluca Mohanu

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!