Acasa » Empower Live! Iasi 12 noiembrie: cum sa-ti stabilesti obiectivele

Am ajuns la a doua editie Empower Live! in Iasi. Vom avea o intalnire pusa la punct de echipa Empower Iasi cu sprijinul Academiei Britanice de Afaceri si Comunicare – AcademiadeAfaceri.ro!

Iasi, 12 noiembrie, Anca Amarandei

Cum sa iti stabilesti obiectivele pentru a ajunge sa le si realizezi asa cum fac oamenii de succes

De cele mai multe ori oamenii nu isi fixeaza obiective in viata sau in cariera sau pur si simplu nu stiu sa si le fixeze corect. Mai mult, nu stiu ce trebuie sa faca pentru a le duce la indeplinire si ajung sa nu mai aiba timp pentru nimic. Uneori nu se mai pot imparti intre familie, relatie si cariera si ajung la sfarsitul zilei sa fie extenuati si realizeaza ca de fapt nu au facut aproape nimic in acea zi.

Usor apar si frustrarile deoarece parca nu mai avem timp de nimic. Acum avem sansa sa spunem stop, sa hotaram cu fermitate ca noua nu ni se potriveste acest scenariu imbratisat inconstient de mult prea multi oameni si sa cautam o solutie.

Iar solutia este simpla… trebuie sa incepem prin a cunoaste cum se ne fixam obiectivele in viata cat si in cariera, cum sa le definim, sa vedem cat sunt ele de realizabile si rezonabile, ce beneficii si schimbari ne-ar putea aduce, de ce dovezi senzoriale dispunem pentru a face inconstientul sa lucreze in directia dorita de noi si ce efecte vor avea asupra mediului nostru.

De ce este important pentru tine sa participi: deoarece poti afla cele mai valoroase secrete in fixarea obiectivelor realizabile si vei participa la un workshop 100% practic si foarte interactiv unde vei lucra direct pe obiectivele tale si vei invata cum sa le faci realizabile.

Anca Amarandei are peste 8 ani de experienta in consiliere, psihologie organizationala si psihoterapie si este specializata pe oferirea de consiliere pe probleme legate de stima de sine scazuta, abilitatile de comunicare, conflictele interpersonale, stres.

De asemenea, de aproape 6 ani sustine cursul de Dezvoltare Personala la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare si are peste 1.500 de cursanti. Persoanele care au urmat cursul de Dezvoltare Personala afirma ca acesta le-a schimbat modul in care se percep si se inteleg pe ei insisi.

Ne vedem in Iasi vineri, 12 noiembrie, la British Council Iasi (in cladirea Bibliotecii Centrale Universitare de la Fundatie)

IMPORTANT: deoarece evenimentul incepe la ora 18 fix intrarea si inregistrarea se realizeaza exclusiv intre 17:50 – 17:59. Va recomandam sa nu intarziati, dar nici sa nu ajungeti mai devreme de 17:50. Intalnirea dureaza aproximativ doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Pentru intrebari/nelamuriri luati legatura cu Genoveva Salvaras, liderul nostru in Iasi: [email protected]

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi 12 noiembrie

Lista de participanti:
1-2. Raileanu Daniela (plus o persoana)
3. Oana Cojocaru
4-5. Lavinia Biberi (plus o persoana)
6. Mihaela Chelaru
7. Paul Padurariu
8. Alexandru Cristea
9. Ionut Calugaru
10. Alexandra Popa
11. Adrian Arhire
12. Paul Comanici
13. Bogdan Ciubotaru
14. Irina Roibu
15. Alexandru Negru
16. Madalina Mihaela Martinas
17. Iulia Iantoc
18. Ionela Ecaterina Barbuta
19. Marina Enachi
20. Adriana Crisan

Lista de asteptare: Ioana Budaca, Elena Padurariu, Carmen Balaceanu, Sinziana Ionita, Alexandru Marciuc, Cristina Popa, Roxana-Bianca Ionel.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!