Acasa » Cum sa atragem mai multa abundenta in viata noastra (I)

Tu esti o fiinta spirituala bogata si creatoare. Nu poti fi niciodata mai putin de atat. Iti poti frustra potentialul. Te poti identifica cu ceva care este mai putin decat ceea ce ai putea fi. Dar inauntrul tau, acum si intotdeauna, este nenascuta posibilitatea unei experiente nelimitate de stabilire interioara si bogatie exterioara, iar al tau e privilegiul de a-i da nastere. Si o vei face, daca vei putea crede.
– Eric Butterwoth

Bunastarea a fost intotdeauna considerata a fi un cliseu in viata noastra, un lucru de neatins, un sentiment prea minunat pentru a putea fi experimentat zilnic.

De ce?

Pentru ca multi dintre noi nu credem ca suntem destinati succesului vietii noastre. Consideram, de multe ori, ca a fi prosper si implinit nu este moral, si tocmai acest lucru ne indeparteaza si mai mult de succes. Exista atat de multe momente in viata cand gasim tot felul de scuze prin care atingerea succesului pare imposibila, tocmai pentru faptul ca suntem constienti de ce anume implica acest proces: factori precum disciplina, perseverenta, evolutia si iesirea din zona de confort.

Daca esti unul dintre acei oameni care au convingeri limitative despre ce anume poate insemna succesul si implinirea in viata noastra, iti sugerez sa stai sa te gandesti unde anume te-au condus aceste convingeri si vreau sa te asigur ca exista si alte cai mult mai bune si eficiente prin care sa atragi abundenta in viata ta. Pentru ca meriti cu adevarat sa traiesti o viata implinita si sunt convinsa ca iti doresti succesul si prosperitatea in fiecare arie a vietii tale.

Haideti sa mergem mai departe si sa vedem cum putem pune in practica cateva strategii si exercitii extrem de eficiente prin care sa inlocuim acea constiinta saraca de prosperitate cu o constiinta nelimitata de abundenta si implinire, constiinta care ne poate asista sa atragem in viata noastra tot ceea ce visam sa experimentam.

Putere nemarginita

Pentru inceput vreau sa incepi sa crezi cu adevarat in puterea nemarginita a Universului. Vreau sa te entuziasmezi la gandul acelei vieti superbe pe care ai putea sa o traiesti cu adevarat clipa de clipa in realitatea ta. Facand acest lucru incepi sa misti anumite vibratii in Univers si sa deblochezi anumite convingeri limitative care te-au tinut sa nu reusesti pana acum, indepartandu-te si mai mult de lucrurile dorite.

Vreau sa simti cu fiecare celula a corpului acel sentiment maret care curge prin tine in momentul in care te gandesti la bunastare, la abundenta, iubire si plenitudine in viata ta. Gandeste-te doar cum ar arata viata ta si cum ti-ai desfasura o zi din viata cotidiana cand ai avea absolut tot ceea ce ti-ai putea dori. Entuziasmeaza-te, razi, bucura-te si fii recunoscator ca si cum aceste lucruri ar exista deja in realitatea ta.

Pentru ca ele chiar exista. Pentru inceput vreau sa intelegi un lucru, si anume: orice lucru pe care ti-l doresti el exista deja la nivel vibrational pentru tine, inca din momentul in care dorinta ta a fost emanata in Univers. Insa acum, tu te pregatesti pentru ca aceste lucruri sa intre si in realitatea ta fizica.

Curatenie

In primul rand, pentru a face loc lucrurilor noi in viata noastra, e indicat sa facem curatenie in cele existente deja. Sunt convinsa ca aveti o multime de lucruri vechi pe care nu le mai folositi. Stabiliti-va o zi in care sa stati sa faceti ordine printre ele. Aruncati tot ce nu va mai trebuie, hainele pe care nu le mai purtati dati-le unor oameni care au cu adevarat nevoie de ele si care se bucura nespus sa le poarte.

In timp ce faceti acest lucru, veti deveni mai curati, mai organizati si veti da drumul energiei sa curga. Iar cum Universului nu ii place lipsa si golul, va avea grija sa va aduca in viata voastra toate lucrurile care va sunt cu adevarat necesare pentru o viata implinita.

In continuarea articolului peste cateva zile vom afla si cateva recomandari utile pentru a atrage lucrurile visate in viata voastra.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. un articol minunat!!iti multumesc tania!!!!!chiar aveam nevoie de un impuls….fie ca puterea universului sa ne insoteasca mereu!!totul depinde de noi si de ceea ce vrem noi de la viata!e in puterea noastra sa credem ca putem mai mult..trebuie doar sa credem in noi…in univers..iti doresc ca mereu sa fii inconjurata de iubire,sanatate si bani!

  2. Draga Madllennee, eu iti multumesc pentru ca ai ales sa VEZI, pentru ca in acel moment se transforma totul.

    Te imbratisez draga mea si iti doresc o primavara in suflet pentru totdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!