Acasa » Empower Live! Bucuresti 13 octombrie: 5 temeri frecvente legate de vorbitul in public

Trebuie sa vii la Empower Live! #83, o intalnire despre frica de a vorbi in public, o intalnire facilitata de Iulia Bertea.

Bucuresti, 13 octombrie 2012, Iulia Bertea

5 temeri frecvente legate de vorbitul in public

Ti-am pregatit o intalnire speciala cu Iulia Bertea, o mica avanpremiera a trainingului intensiv Empower Advance de pe 27 octombrie, Public speaking pentru timizi. Este o intalnire pe care nu trebuie sa o ratezi! :)

Frica de a vorbi in public este mai putin despre a vorbi si mai mult despre public.

Nu ne temem atat de actul propriu-zis de a deschide gura si a vorbi, cat de efectele sale, de reactia pe care o vom obtine din partea celor care ne asculta. Daca vom fi considerati neinteresanti sau neconvingatori? Daca vom face o greseala? Daca vom uita speech-ul? Daca vom fi intrerupti de situatii neprevazute? Daca spectatorii ne vor pune intrebari incomode?

Te astept sambata pentru a discuta despre aceste temeri si despre ce putem face in privinta lor. Pentru ca spontaneitatea necesara pentru a ne descurca in astfel de situatii vine din… pregatire.

Iulia Bertea este consultant freelance de branding personal si autoarea blogului Cum sa gandesti ca sa te deosebesti. A lucrat peste 10 ani in management de marketing, promovare si comunicare in companii nationale. Detine un Master in Marketing cu specializarea Comportamentul consumatorului, certificare NLP Intensiv si “The Wealthy Mind”, precum si certificarea de formator autorizat CNFPA. Afla mai multe despre Iulia aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 13 octombrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 13 octombrie 2012

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Monica Musca (plus o persoana)
3. Maria Sirbu
4. Anisoara Enache
5. Andrei Gavrilescu
6. Luciana Mariana Lazar
7-8. Ana-Maria Nechita (plus o persoana)
9-10. Iulia Maria Basturea (plus o persoana)
11. Anca Moldovan
12. Dan Alexandru Mirica
13. Marian Dumitru
14. Sofia Frunza
15-16. Mihaela Doican (plus o persoana)
17-18. Teodora Gabriela Colesnicenco (plus o persoana)
19-20. Mona Georgiana Hristachi (plus o persoana)
21. Camelia Roba
22. Liliana Panait
23. Raluca Topala
24-25. Zoia Zarnescu (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Buna,

    Exista vreo posibilitate sa se mai reia tema intr-o intalnire viitoare? Am pierdut inscrierea si m-ar fi interesat foarte mult sa particip.

    Multumesc,
    Elena

  2. Desigur, exista sanse de a relua aceasta tema pe viitor la Empower Live!. Din pacate nu putem spune CAND exact. Multumim pentru interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!