Acasa » 11even Bucuresti: decizii pozitive

11even Bucuresti: decizii pozitive

Astazi va recomandam cu drag evenimentul 11even: 11 orase, 11 speakeri, 11 minute la nivel national si o seara cu resurse, inspiratie si incredere de a actiona. In Bucuresti evenimentul va fi joi, 22 mai 2014, incepand cu ora 17:30.

Sunteti invitatii nostri sa descoperiti 11 perspective asupra celor doua teme abordate in cadrul evenimentului: Humanizing work si Bringing joy in life. Speakerii, ce provin din zona business, antreprenoriat, freelancing, sport, social si arta ofera o perspectiva personala asupra experientelor de viata si cariera, raspund la intrebarile participantilor si va stau la dispozitie pentru networking.

20% discount pentru cititorii Empower

Facand parte din comunitatea Empower, beneficiati de un discount de 20% la biletele Standard si Premium ale evenimentului. Tot ce aveti de facut este sa introduceti codul „EMPOWER” la inregistrarea pe site de aici.

Descoperiti toti speakerii de la eveniment si detaliile complete aici. Introduceti codul de discount „EMPOWER” pentru discount.

Organizatorii va asteapta cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!