Acasa » 3 lectii gratuite pentru public speaking

3 lectii gratuite pentru public speaking

Cu drag va recomandam un mini-curs online gratuit de public speaking oferit de prietenul si colaboratorul nostru Andy Szekely. Andy va pune la dispozitie 3 lectii din care puteti invata in principal 10 lucruri care sa va ajute cand vorbiti in fata unor grupuri de 3, 10 sau peste 100 de persoane.

Iata care sunt aceste 10 lucruri

  1. Tehnici si abordari care ajuta oamenii din sala sa se relaxeze si sa te asculte cu mai mare atentie.
  2. Comportamente simple care iti garanteaza o imagine si un brand favorabile.
  3. Ce formulari sa folosesti cand vorbesti in public, astfel incat acestea sa fie mai soft, mai usor de acceptat de catre oameni.
  4. Modalitati prin care poti sa comunici faptul ca te intereseaza si iti pasa de anumite persoane si de grup in ansamblul sau.
  5. Cum sa iti folosesti cu inteligenta timpul pe scena (cum sa ai timp sa raspunzi la intrebarile oamenilor, dar in acelasi sa ai timp sa-ti duci tema centrala pana la capat).
  6. Cum isi aranjeaza speakerii profesionisti sala unde vor vorbi, elementele ajutatoare (flipchart, videoproiector), limbajul nonverbal… pentru ca totul sa fie in favoarea lor si sa rezulte o prezentare de elita.
  7. Ce fel de povesti sunt mai puternice in prezentari.
  8. Cum sa faci o introducere prin care sa pregatesti scena in care vor intra personajele, atunci cand spui o poveste.
  9. Cum sa generezi suficienta emotie la public si de ce este important.
  10. Cum sa generezi mai multa emotie prin contrastul dintre asteptarile initiale si deznodamant.

Sunt si alte tehnici si informatii utile pentru a deveni un speaker mai bun. Va invitam, alaturi de Andy, sa le descoperiti GRATUIT in cursurile video si in exercitiile in format pdf chiar pe acest link.

Asa cum spune Andy, inspiratie!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!