Acasa » 3 plaje pe care vrei să le vizitezi în Tenerife

3 plaje pe care vrei să le vizitezi în Tenerife

Tenerife – Insula în care este mereu primăvară

Tenerife este cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare și în același timp și cea mai populară dintre ele, cu o climă care îți permite să o vizitezi, fără haine groase, pe tot parcursul anului. 

Deși temperaturile de aici sunt de peste 20 de grade indiferent de lună, majoritatea celor care au vizitat Tenerife recomandă să ne programăm vacanța în perioada în care la noi este iarnă. De ce? Pentru ca temperaturile să fie plăcute și pentru că atunci este considerat a fi sezon în Tenerife.

Vacanta in Tenerife de neuitat

Toată insula se încadrează în categoria „de văzut”, pentru că peisajele sunt cu adevărat superbe, indiferent că vorbim despre ocean sau despre zona muntoasă.

Insula e potrivită pentru toate vârstele, având în vedere că activitățile sunt foarte diverse. De la plaje, la viața de noapte, la traseele montante, parcuri sau festivaluri, oricine poate găsi o activitate care să îi încânte sufletul pe frumoasa și ospitaliera insulă Tenerife.

Care sunt cele mai frumoase plaje din Tenerife?

Când vine vorba de plaje, câteva dintre ele sunt în topul recomandărilor făcute de pasionații de călătorii, iar acestea sunt:

  • Las Teresitas – una dintre plajele populare cu nisip auriu din Sahara, se află la doar 40 de minute cu mașina de aeroportul Reina Sofia, din sudul insulei.

De ce e deosebită? Se află la poalele masivului Anaga, iar pesiajul este cu adevărat impresionant – combinația dintre verdele pe care îl vezi pe munte, cu albastrul strălucitor al apei și cu nisipul auriu este spectaculoasa.

Playa de Las Teresitas e unul dintre locurile pe care trebuie să le vezi dacă ajungi în Tenerife pentru că este un adevărat simbol al insulei, cu care cel mai probabil asociem cu toții imaginea plajelor din Tenerife pentru că apare în toate clipurile de promovare a insulei.

Dacă visezi că găsești cazare in Tenerife cu vedere către Las Teresitas, e important de știut că nu vei găsi hoteluri pe malul oceanului, cele mai apropiate spații de cazare fiind în Santa Cruz de Tenerife, de unde poți veni la plajă cu autobuzul, dacă nu ai închiriat o mașină.

  • La Tejita – o plajă naturală, de o frumusețe aparte, La Tejita se află în sud-estul insulei. Îmbină și ea relieful muntos cu o plajă cu nisip natural și valurile numai bune pentru pasionații de windsurfing.


Rezervația naturală Montana Roja este în apropiere și aduce mare parte din frumusețea locului, cât și roca roșie vulcanică pe care o regăsim în nisip.


La Tejita e o plajă destul de izolată, ceea ce înseamnă că pe lângă liniște, pe plajă vor fi și nudiști, majoritatea la poalele muntelui. Este una dintre cele mai apreciate plaje pentru snorkeling și aventuri în general.

  • Playa del Duque – dacă sunteți în căutarea confortului, Playa del Duque este alegerea potrivită cu siguranță! Una dintre cele mai selecte plaje din Tenerife, merită și ea cel puțin o vizită  în decursul unui sejur în Tenerife.

Apa turcoaz și nisipul foarte fin o aduc rapid în topul preferințelor, iar hotelurile de 5 stele din zonă, la pachet cu baldachinele de pe plajă, o transformă în preferata celor care apreciază lucrurile exclusiviste și fine și o panoramă de vis cu oceanul, chiar de pe terasa camerei de hotel.

E alegerea perfectă dacă vrei să te îndrăgostești iremediabil de Tenerife!

Sunt foarte multe plaje dintre care puteți alege atunci când sunteți în căutarea unui bronz auriu în Tenerife. Cel mai greu este să decizi pe care le vei vizita și cât de repede poți să revii într-o nouă excursie în Tenerife, pentru a le vizita și pe celelalte.

Voi ați vizitat și alte plaje în Tenerife?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!