Acasa » 5 afaceri romanesti care te pot inspira sa pornesti propria afacere

5 afaceri romanesti care te pot inspira sa pornesti propria afacere

Visurile sunt importante in viata, pentru ca, datorita lor, oamenii evolueaza si au un scop. Multi isi doresc sa-si deschida o afacere, dar nu gasesc curajul necesar sau ideile care sa-i faca sa-si spuna: „Gata, asta e! Asta vreau sa fac!”. In ajutorul lor, in articolul de fata sunt expuse cateva idei pentru business-uri interesante si inovative.

1. Echipamente profesionale de imprimare 3D si software 3D de la branduri de top, internationale

Imprimanta 3D este un tip nou si avansat de imprimanta care in loc sa printeze imagini pe o coala de hartie, printeaza obiecte in marime naturala. Aceste dispozitive au revolutionat piata medicala, in primul rand. Un exemplu de astfel de afacere este Bluelaserlines.ro, activa pe piata din Romania din 2013.
Blue Laser Lines este o companie ce activeaza in industria aditiva 3D dedicata stomatologiei. Asigura servicii de printare exceptionale, consiliere, service si mentenanta echipamentelor Bego, Sisma, Dyamach si Materialise. Tehnologia utilizata este una avansata de printare 3D pe rasina cu tehnologie laser si cu echipamente si masini de frezat de ultima generatie.

2. Fabrica de huse si accesorii pentru smartphone

Telefoanele sunt accesorii indispensabile in ziua de astazi. Astfel ca orice afacere strans legata de ele poate fi una de succes. O idee care poate aduce profit relativ repede este aceea a unei fabrici de huse si accesorii pentru smartphone. Acestea pot fi vandute atat intr-un magazin online, cat si pe platforme mari, precum Amazon Handmade, Etsy sau pe cele romanesti.

3. Magazin online de baloane aniversare cu helium

O lume fara baloane ar fi o lume trista, categoric. Probabil la acest lucru s-au gandit si cei de la Casacubaloane.ro atunci cand au pus bazele acestei afaceri. Firma furnizeaza baloane cu heliu pentru orice petrecere, avand o mare varietate de produse, atat pentru copii, cat si pentru adulti: nunti, botezuri, majorate, aniversari, onomastici, dar si multe alte evenimente private prind culoare alaturi de Casa cu Baloane.

4. Afacere pe patru roti – cafea, preparate din carne, obiecte hand-made

Probabil multi oameni au luat contact cu astfel de afaceri la concerte, la targuri si in general la acele evenimente la care oamenii se strang in numar foarte mare. O astfel de idee de afacere este una practica – se poate da destinatia potrivita rulotei in functie de preocupari: preparate din carne, cafea, inghetata, obiecte handmade.

5. Distribuitori de Roboti Umanoizi/sociali si dezvoltatori de software inteligent pentru roboti sociali

Viitorul nu este numai al oamenilor, ci si al robotilor. Evolutia spectaculoasa a noilor tehnologii a permis dezvoltarea roboticii la un nivel care pentru multi pare de necrezut. O astfel de investitie este categoric una care se poate dezvolta, daca beneficiaza de o echipa specializata si de instrumentele necesare. Un exemplu in acest sens este Irisrobotics.ro care creeaza si dezvolta proiecte de robotica personalizate in Romania. Ei sustin integrarea robotilor umanoizi in afaceri, atat pentru practicarea anumitor activitati, cat si pentru relationarea cu oamenii.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!