Acasa » 7 motive pentru a folosi o aplicatie de gestiune a finantelor personale

7 motive pentru a folosi o aplicatie de gestiune a finantelor personale

Daca esti tipul de persoana care tine evidenta bugetului personal poate te intrebi de ce sa treci de la pix si foaie sau de la tabelul tau in Excel la o aplicatie online de gestiune a finantelor personale. Pentru a-ti raspunde vom trece in revista cateva dintre avantajele pe care le ai daca folosesti o aplicatie online de management financiar personal, precum CashControl.ro.

Daca esti mai degraba genul care se intreaba la sfarsitul lunii „Pe ce s-au dus banii luna aceasta?”, poate motivele de mai jos te vor convinge si iti vor da un impuls pentru a incepe sa tii evidenta banilor tai.

CashControl este primul software online de gestiune a banilor complet gratuit cu ajutorul caruia iti poti monitoriza toate operatiunile financiare pentru a vizualiza ce se intampla in mod real cu banii personali sau ai familiei.

Venituri si cheltuieli
Venituri si cheltuieli – click pentru marire!

1. Economisesti mai mult.

Desi este destul de intuitiv faptul ca persoanele care tin evidenta banilor si isi planifica bugetul economisesc mai mult, acest fapt este sustinut si de o serie de studii stiintifice care valideaza ipoteza. Urmarind veniturile si cheltuielile poti analiza pe cheltuiesti cel mai mult, observi unde poti sa tai din cheltuieli, esti mai motivat sa economisesti si sa nu te intinzi mai mult decat iti este plapuma, aventurandu-te in credite pe care sa nu le poti sustine apoi.

Acces mobil
Acces mobil – click pentru marire!

2. Ai acces la informatiile tale financiare oriunde te-ai afla.

Cu o aplicatie online de administrare a finantelor, precum CashControl, poti avea acces la informatiile tale financiare de orice calculator atat timp cat iti stii contul si parola. In plus, cu varianta CashControl pentru mobil, poti sa adaugi cheltuieli sau alte operatiuni in timp ce le realizezi, indiferent ca esti la bancomat, supermarket sau in concediu. Astfel, nu mai risti ca pana acasa sa uiti ce ai facut cu banii.

3. Planifici bugetului si urmaresti evolutia mult mai simplu.

Deoarece aplicatia permite adaugarea cheltuielilor pe categorii (fie predefinite, fie create sau personalizate de tine), poti, de asemenea, sa iti planifici pe categorii cat vrei sa cheltuiesti luna urmatoare.

Partea si mai buna este ca CashControl urmareste daca te incadrezi in bugetul planificat si te atentioneaza cand ai depasit bugetul pentru a putea restrange cheltuielile. In acest mod poti sa vezi in orice moment cati bani mai ai alocati pentru o anumita categorie de cheltuieli.

4. Te motivezi sa economisesti.

Prin crearea de pusculite sau obiective de economisire pentru ceva ce iti doresti, te motivezi sa economisesti si sa mentii comportamentul pana ce obiectivul este atins. La inceput iti stabilesti suma pe care vrei sa o economisesti si care este scopul (ex. pentru concediu, pentru redecorarea locuintei, pentru cheltuieli medicale etc.) si poti urmari cum creste suma economisita in pusculita. Mai mult, faptul ca poti vizualiza progesul, te incurajeaza sa mai pui un ban deoparte.

5. Nu mai uiti de facturi si eviti penalizarile.

Daca iti setezi facturi recurente (care se repeta la un anumit interval de timp) CashControl te anunta atunci cand o factura este scadenta si trebuie platita pentru a evita deconectarile si penalizarile.

6. Economisesti timp.

Folosind o aplicație online pentru administrarea bugetului, precum CashControl, ai avantajul de a avea toate informatiile intr-un singur loc si accesibile de oriunde. Pe langa faptul ca nu mai pierzi timpul scriind de mana sau cautand unde ai notat ultima oara cheltuielile, cu un singur click, poti sa vezi situatia cheltuielilor sau a veniturilor pe categorii sau per total sau poti urmari evolutia bugetului tau in timp, fara a mai face tu calcule sau introduce din nou datele.

7. Administrezi bugetul impreuna cu familia.

Daca ai o familie, probabil vei dori ca bugetul tau sa fie realizat impreuna cu membrii si nu individual. De aceea, CashControl permite crearea unui cont pentru mai multi utilizatori care sa poata gestiona banii familiei si pot economisi impreuna.

Creaza-ti acum GRATUIT un cont pe CashControl.ro si ai grija de banii tai!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!