Acasa » Advanced facilitation skills cu Roger Greenaway

Advanced facilitation skills cu Roger Greenaway

Avem placerea sa va recomandam un eveniment cu un trainer international de exceptie: Roger Greenaway.

Advanced facilitation skills – Tools for training and transfer

26-27 mai 2012, Bucuresti, cu Roger Greenaway

Instrumentul cel mai important in trusa unui trainer si totodata cea mai mare provocare intr-un training este transferul invatarii. O abilitate care face o diferenta semnificativa intre un trainer bun si un trainer foarte bun.

Roger Greenaway este considerat expertul numarul 1 in Europa in domeniul transferului invatarii si vine in Romania pentru acest curs avansat organizat de Institutul Roman de Training si AS Training & Coaching.

După acest curs vei pleca cu:

  1. Tehnici dinamice de Reviewing & Transfer care sa iti sporeasca impactul si rezultatele in training.
  2. Un intreg know-how (experienta directa si practica) prin care sa creezi experiente de invatare usor transferabile.
  3. Intreaga arhitectura pentru a realiza cu succes transferul invatarii – in esenta toti pasii pe care ii ai de parcurs ca sa atingi usor si sigur obiectivele de invatare.

Cursul contine teorii fundamentale despre invatarea experientiala si transferul invatarii insa scopul lui prioritar este practica. Particiantii vor invata ce sa faca in trainingurile lor ca sa creasca impactul invatarii astfel incat, atat efectul experientei, cat si al invatarii sa fie unul pe termen lung. Toate tehnicile invatate pot fi folosite in cursuri, traininguri si orice alte contexte de invatare.

15% reducere speciala pentru cititorii Empower

Asa cum v-am obisnuit, am primit de la organizatori o reducere de 15% la acest training pentru voi. Cititi detalii complete despre training si, daca doriti sa veniti la training, dati un email la [email protected] pentru a beneficia de reducere! Va vom pune in legatura directa cu organizatorii si veti avea 15% discount la acest eveniment special dedicat trainerilor.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!