Acasa » Alegerea cadoului potrivit în funcție de personalitatea ei

Alegerea cadoului potrivit în funcție de personalitatea ei

Desi se spune deseori ca este foarte greu de facut cadouri pentru un barbat, e important de spus ca mai degraba femeile fac parte din categoria destinatarilor de cadou ce sunt cel mai greu de multumit. In calitate de barbat, cu siguranta ai experimentat de mai multe ori astfel de provocari si ai vazut sentimentul de insatisfactie exprimat de iubita ta cand l-a primit.

E adevarat ca poate fi destul de frustrant sa te implici atat de mult, iar efectul sa fie unul zadarnic, insa nu este cazul sa te sperii deoarece se pare ca exista solutie si pentru acest lucru. Cadourile nu trebuie oferite dupa vreun criteriu general, este important de respectat anumite indicatii ce survin in functie de tipul si de personalitatea femeii pe care doresti sa o impresionezi.

Cu ajutorul specialistilor de la giftexpress.ro vom stabili care sunt principalele tipare de femei si ce asteptari au de la partenerii lor in ceea ce priveste cadourile.

Femeia care stie ce vrea

Reprezentanta acestui prototip feminin are obiceiul de a se orienta catre preferinte mai sofisticate si cu siguranta stii ca pune un mare accent pe valoarea unui obiect. In acest caz, darurile simbolice nu sunt cea mai buna optiune, nereusind sa impresioneze mai deloc.

Daca esti chiar tu cel care te afli in situatia de a cauta un cadou pentru o doamna sau domnisoara cu o personalitate mai puternica si pentru care conteaza foarte mult eticheta produsului, este esential sa cunosti faptul ca accesoriile luxoase, gentile mai rafinate sau parfumurile mai scumpe sunt cele care vor conta.Alegerea cadoului potrivit

Femeia romantica

Femeia romantica va astepta mereu ca orice cadou sa fie insotit de mai multe declaratii de dragoste si o sumedenie de complimente care vor conta cel mai mult pentru ea. Cadourile simbolice cu elemente decorative de genul unor inimioare sau alte daruri siropoase vor fi cele care o vor impresiona cu adevarat. Nu este foarte greu de adus un plus de incantare pe chipul ei cu ajutorul unei atentii, insa este important, totusi ca acea mica atentie sa nu corespunda unor caracteristici prea sobre, ci cat mai vesele si romantice.

Femeia practica

Utilitatea unui bun este principalul aspect pe care il urmareste. Acest lucru este si normal, ea nu va astepta cadouri scumpe, dar care nu o ajuta cu nimic. In categoria de cadouri pentru ea, intra orice idei care i-ar fi ei utile. In acest sens, responsabilitatea ta este sa fii atent la nevoile sale si sa fii catusi de putin implicat atunci cand ea spune ca are nevoie de ceva anume. Produsele cosmetice, cutiile de bijuterii sunt, de regula, mereu pe lista de necesitati a femeii moderne.

Femeia care pune accent pe efortul depus

Aici ne intoarecem din nou la o categorie de femei care nu sunt foarte simplu de multumit cu obisnuitele cadouri. Este recomandat ca darul pe care urmeaza sa il oferi sa exprime un timp indelungat de cautare si implicare. Din acest punct de vedere nu conteaza cat este de costisitor, insa are o mare importanta sa fie ceva mai rar, eventual, un cadou care dispune si de un element personalizat care sa ilustreze faptul ca te dedici foarte mult ei si relatiei pe care o aveti.

Astfel de sfaturi iti pot fi de mare ajutor si chiar te vor face sa te orientezi catre cele mai bune alegeri, astfel incat partenera ta sa fie impresionata si sa aprecieze interesul si implicarea ta in a-i oferi un cadou pe gustul sau.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!