Acasa » Alin si Ionut: bine ati venit!

Alin si Ionut: bine ati venit!

Echipa Empower creste. Le spunem bun venit lui Alin si Ionut, New Media Officers in proiectul Empower. Ei se vor ocupa de promovarea Empower pe retelele sociale, pe bloguri si vor contribui si in contractarea de parteneriate si sponsorizari in proiect.

Alin Sbarnaure

Da, stim, are un nume greu de pronuntat, ceea ce il face mai special. :) Alin se va ocupa de prezenta Empower pe Twitter, Facebook si in alte retele sociale. Pe Alin trebuie sa-l contactati cand nu va place prezenta Empower in retelele sociale… sau cand va place, sau cand aveti propuneri/idei si orice fel de feedback in legatura cu activitatea pe retelele sociale si pe bloguri.

Il puteti gasi pe Alin pe blog, pe Twitter si pe email alin.sbarnaure [at] empower [dot] ro.

Ionut Tomescu

Ionut se va ocupa in special de promovarea online prin parteneriate (media si nu numai) si va facilita si contractarea de sponsorizari. Pentru propuneri si intrebari luati cu incredere legatura cu Ionut. El va fi si autor invitat Empower, primele articole ale sale vor aparea in curand pe site.

Pe Ionut il gasiti pe email ionut.tomescu [at] empower [dot] ro.

Inca o data bun venit!
Daca aveti intrebari/feedback pentru noi sau pentru ei, va rugam sa scrieti ce aveti pe suflet mai jos, in campul de comentarii.

Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.