Acasa » Antrenarea atentiei prin iluzionism

Antrenarea atentiei prin iluzionism

Workshop de antrenare a atentiei prin iluzionism cu Magicianul Augustin

Acolo unde este atentia noastra este toata energia noastra. Atunci cand suntem foarte atenti intr-o directie, fie ca este un punct in spatiu sau o problema personala, puterea noastra este toata in acel loc. Nu conteaza la ce privesti, conteaza ce vezi acolo unde privesti.

De ce vor cei din jur atentia noastra?

Atentia noastra este ca o energie. In momentul in care ii oferi cuiva atentia ta, ii oferi automat din energia ta. Este un transfer pe care il facem fara sa ne dam seama. Din momentul in care stim cat este de importanta atentia constienta pe intentia initiala, putem sa progresam intr-un mod accelerat.

Gazda workshopului este Magicianul Augustin. Astazi creeaza spectacole originale de iluzionism modern, adaptate pentru diverse tipuri de evenimente, de la cele de familie pana la cele corporate. Dupa ani in care s-a perfectionat in arta iluzionismului, a inceput sa organizeze singurul workshop din Romania de dezvoltare personala si profesionala care are ca tema „Antrenarea atentiei prin iluzionism„.

Ceea ce vedem este ceea ce se intampla de fapt? Ceea ce vedem este descifrat de fiecare dupa filtrele pe care le foloseste in acel moment. Pentru asta vei avea un exercitiu foarte puternic pe care-l vei face in cadrul workshopului.

Concret, ce inveti la acest workshop

  • Inveti tehnici si miscari unice, secrete pentru cei mai multi oameni, prin care vei face o mare diferenta in a obtine rezultate pozitive neasteptate.
  • Identifici ceea ce oamenii gandesc si cred ca nu poate fi descifrat.
  • Atragi prin iluzionism atentia catre scopul pe care l-ai declarat initial.
  • Exersezi iesirea din zona de confort si vei lucra cu propriile limitari pe care sa le „reprogramezi”.
  • Iti cresti rapid nivelul de incredere si sarm in prezentarile in public.

Fie ca esti o persoana care interactioneaza cu multi oameni, esti manager, specialist HR sau om de vanzari, vei gasi in acest workshop exercitii pe care sa le folosesti cu partenerii de afaceri sau colegii tai.

Coordonate eveniment

Workshopul se desfasoara sambata, 24 noiembrie, intre orele 9-13, la Restaurantul SOFA din Bd. Barbu Vacarescu nr. 241A, Bucuresti.

Investitia in workshop: 100 RON pana pe 23 noiembrie. Doar 80 RON pentru ca esti cititor Empower si te inregistrezi in formularul de mai jos. Astfel iti mai raman bani sa cumperi un DVD cu trucurile lui Augustin. :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!