Acasa » Asociatia Empower Romania: tu ai puterea de a schimba ceva

Asociatia Empower Romania: tu ai puterea de a schimba ceva

Avem placerea sa va anuntam ca incepand de astazi puteti sa vizitati site-ul Asociatiei Empower Romania, organizatia sub care existam in acest moment ca echipa si comunitate.

Asociatia Empower Romania

Am inceput in mai 2008 proiectul Empower.ro in ideea de a oferi online articole-impact gratuite de dezvoltare personala si profesionala tuturor celor care doresc sa-si atinga obiectivele. In primul an am devenit unul dintre cele mai vizitate bloguri colective din Romania si unul dintre cele mai apreciate.

Asociatia Empower Romania

In primavara anului 2010 ne-am re-organizat in forma unui ONG – Asociatia Empower Romania – si ne-am asumat misiunea de a facilita accesul tuturor celor care doresc sa atinga succesul la instrumente de dezvoltare personala si profesionala de top.

Momentan suntem o echipa puternica, aducand impreuna unii dintre cei mai buni specialisti in domeniile educatiei non-formale, dezvoltarii personale si profesionale din Romania, creand si implementand proiecte educationale pentru o comunitate puternica si de succes.

Suntem o organizatie non-profit dedicata 100% educatiei non-formale, dezvoltarii personale si profesionale. Misiunea noastra este de a sustine toti oamenii care au nevoie de educatie non-formala in procesul lor de atingere a obiectivelor personale si profesionale prin facilitarea accesului la informatii esentiale, abilitati cheie si instrumente educationale de top pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Mesajul nostru pentru fiecare cititor: tu chiar poti schimba ceva

Daca ai ajuns, intr-un fel sau altul, sa citesti articolele Empower sau sa participi in proiectele noastre, probabil ca te-ai saturat sa vezi peste tot oameni care se vaita, oameni negativisti sau care critica orice si pe oricine. Intrebarea este ce poti face tu. Vestea buna este ca poti face chiar tu ceva. Pentru ca suntem alaturi de tine si impreuna putem sa schimbam ceva.

Ce poate sa faca un om… intr-o comunitate

De multe ori ne simtim neputinciosi in fata problemelor si oamenilor critici si negativisti. De acum inainte poti conta pe noi, pe comunitatea Empower, pentru a te sustine, a te motiva, inspira si a-ti oferi instrumente de top pentru schimbare si atingerea obiectivelor personale si profesionale.

Iar provocarea noastra pentru tine este sa treci la nivelul urmator, de la beneficiar la persoana care ii ajuta pe cei din jur, implicandu-te alaturi de noi. Iata ce poti face:

  • doneaza bani pentru Empower, resurse financiare ce vor fi investite inapoi in comunitate;
  • o data pe an, redirectioneaza 2% din impozitul datorat statului, bani ce vor fi intorsi direct in comunitate;
  • daca reprezinti o organizatie, finanteaza-ne, ajuta-ne cu servicii logistice si promoveaza-ne pe media;
  • creeaza Empower – scrie, ofera training si coaching, faciliteaza procesul de invatare pentru beneficiari;
  • devino voluntar si investeste timp si efort in dezvoltarea comunitatii din care si tu faci parte;
  • conecteaza oportunitati si pune-ne in legatura cu oamenii si organizatiile care pot schimba ceva;
  • promoveaza Empower oriunde, oricand, online si offline, acasa si la birou;
  • gandeste-te si la alte tipuri de actiuni la care nu ne-am gandit noi!

Indiferent de nivelul „succesului” la care esti acum, indiferent de varsta, educatie formala, arie geografica, experienta de viata, religie si asa mai departe, TU POTI sa faci intr-adevar ceva REMARCABIL.

Intrati pe site si documentati-va!

Acesta a fost mesajul nostru pentru fiecare dintre voi, cititorii si membrii comunitatii Empower. Si am vrut sa intelegeti ca FIECARE dintre voi CHIAR ARE puterea de a schimba propria viata si de a-i inspira pe cei din jur. Acum avem impreuna si instrumentele pentru a transforma aceste lucruri in realitate.

Va invitam pe toti sa intrati pe siteul Asociatiei si sa cititi detalii despre organizatie, despre echipa, specialisti, despre proiectele Empower si, bineinteles, despre cum PUTETI VOI SA VA IMPLICATI!

Va invitam alaturi de noi in comunitate, in echipa Empower de voluntari si oameni cheie!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!