Acasa » Body Mind Spirit Festival: 3 zile in editia de toamna

Body Mind Spirit Festival: 3 zile in editia de toamna

Empower va recomanda a XII-a editie a evenimentului Body Mind Spirit Festival in perioada 11-13 octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti. Organizatorii va asteapta pentru o celebrare a sanatatii, frumusetii, armoniei si echilibrului interior.

Expozitii, conferinte si programe artistice: intrarea este libera

La eveniment, beneficiati de expozitii dintre cele mai variate, de la produse naturale si suplimente nutritive pana la terapii energetice si medicina bio-magnetica.

In cadrul conferintelor veti putea afla mai multe detalii despre subiecte de dezvoltare personala, constelatii familiale, vindecare reconectiva sau theta healing.

Vor fi prezente si numeroase programe artistice si demonstratii sportive: muzica terapeutica, aerobic, fitness, tae bo, aikido, pilates, step aerobic, dans latino, zumba, taekwondo si multe altele.

In plus, participand la eveniment puteti intra in posesia cardului Body Mind Spirit cu ajutorul caruia aveti reduceri intre 5-50% la produsele si serviciile prezentate de catre expozanti. Intrarea la eveniment este libera.

Aflati detalii complete pe www.bodymindspiritfestival.ro si pe pagina de Facebook.

Organizatorii va asteapta la editia de toamna!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.