Acasa » Body Mind Spirit Festival: 3 zile in editia de toamna

Body Mind Spirit Festival: 3 zile in editia de toamna

Empower va recomanda a XII-a editie a evenimentului Body Mind Spirit Festival in perioada 11-13 octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti. Organizatorii va asteapta pentru o celebrare a sanatatii, frumusetii, armoniei si echilibrului interior.

Expozitii, conferinte si programe artistice: intrarea este libera

La eveniment, beneficiati de expozitii dintre cele mai variate, de la produse naturale si suplimente nutritive pana la terapii energetice si medicina bio-magnetica.

In cadrul conferintelor veti putea afla mai multe detalii despre subiecte de dezvoltare personala, constelatii familiale, vindecare reconectiva sau theta healing.

Vor fi prezente si numeroase programe artistice si demonstratii sportive: muzica terapeutica, aerobic, fitness, tae bo, aikido, pilates, step aerobic, dans latino, zumba, taekwondo si multe altele.

In plus, participand la eveniment puteti intra in posesia cardului Body Mind Spirit cu ajutorul caruia aveti reduceri intre 5-50% la produsele si serviciile prezentate de catre expozanti. Intrarea la eveniment este libera.

Aflati detalii complete pe www.bodymindspiritfestival.ro si pe pagina de Facebook.

Organizatorii va asteapta la editia de toamna!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!